"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

באמצע ירח הדבש: רצח את אשתו והטביע את הספינה שלהם

על פי כתב האישום שהוגש בארה"ב, הטביע הבעל לואיס בנט את הסירה שלו ורצח את אשתו כדי להשתלט על נכסיה

,עודכן
איזבלה הלמן ולואיס בנט

ירח הדבש של לואיס בנט ואיזבלה הלמן מהממלכה המאוחדת, נשמע בהתחלה כמו חלום – הפלגה על סיפון סירת הקטמרן באוקיינוס האטלנטי לחופי החוף המזרחי של ארה"ב והקריביים. במאי 2017 הפליגו השניים ועברו סמוך לחופי קובה בדרכם לארה"ב.

אלא שההפלגה השתבשה והסירה של השניים טבעה סמוך לחוף האמריקני: "התעוררתי מקול התנגשות ואז הספינה התחילה לשקוע", סיפר בנט בחקירתו, "הזעקתי עזרה על מנת שיחלצו אותנו".

שרידי הספינה של לואיס סמוך לחוף הקובני

כשהמחלצים הגיעו לאזור בו הכריז בנט על טביעת הספינה של בני הזוג, הם לא מצאו את איזבלה. לדברי הבעל, אשתו הטרייה שקעה עם ספינתם בים. בין חפציו של לואיס נמצאו מטבעות זהב וכסף בשווי 45 אלף דולר, שלטענתו היו שלו. יממה לאחר שגופתה של אשתו לא אותרה, ביקש בנט להנפיק מסמך שיכריז על מותה של הלמן, על מנת שהאלמן יוכל לנהל את רכושה ולארגן את הנכסים המשותפים של השניים.

"גנב מטבעות זהב וניסה למכור אותם בשוק השחור"

רשויות החוק האמריקניות חשדו בבנט, בעקבות מציאת המטבעות וחקרה את האלמן לכאורה בעניין. בשלב זה הודה בנט כי התכוון להבריח את האוצר לארה"ב ולמכור אותן בשוק השחור, ונגזרו עליו שבעה חודשי מאסר. במקביל החלה התביעה האמריקנית לחקור את התקרית והגישה בימים האחרונים כתב אישום בגין רצח נגד לואיס. מהתביעה נמסר כי הם חודשים שלואיס גנב את המטבעות ממעסיקו הקובני שהחזיק את האוצר האלו בסוד מגורמי החוק בארצו".

לבני הזוג ילדה משותפת. בנט והלמן // צילום: פייסבוק

התביעה חושדת כי איזבלה גילתה במהלך ההפלגה את המטבעות והתעמתה בעניין עם בעלה הטרי. על פי החשד, בת זוגו של בנט גילתה כי לחשוד בעיות כלכליות וחובות ורצה לנצל את אזרחותו האוסטרלית לעבור להתגורר הרחק מבריטניה.

גילתה את אוצר מטבעות הזהב - והתעמתה עם בעלה. איזבלה הלמן // צילום: פייסבוק

כאמור, מכתב האישום עולה כי בני הזוג רבו בלב ים, ובנט רצח את אשתו והטביע את הספינה והעלים את גופתה של איזבלה. בנימין גרינברג, העומד בראש התביעה המנהלת את התיק נגד בנט שמכחיש את האישומים נגדו, סיפר כי לבני הזוג בת משותפת ולאיזבלה הלמן היו נכסים ורכוש שבעלה רצה לשים עליהם את ידיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר