"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ייתכן שבחלונות הבאים יזומנו שחקנים אחרים"

בנבחרת ישראל מודעים לעובדה ששמות שנותרו מחוץ לסגל יכולים היו לתרום מול גאורגיה אתמול (85:80) • שגב: "אנחנו נבחרת צעירה, נלמד מההפסד"

,עודכן
שגב מאוכזב אתמול ביד אליהו. "תמיד יש לנו מה להוכיח" // שגב מאוכזב אתמול ביד אליהו. "תמיד יש לנו מה להוכיח"

אכזבה שררה אמש (ה') בנבחרת ישראל לאחר ההפסד 85:80 לגאורגיה. ההפסד של סרביה ליוון במשחק המקביל הותיר את החבורה של עודד קטש בתמונת העלייה, וניצחון על הגאורגים היה משפר עמדות בצורה משמעותית.

השחקנים יצאו מהמגרש ישירות לשדה התעופה ובמהלך הלילה המריאו לגרמניה. שם, יפגשו ביום ראשון את הנבחרת המקומית, שפירקה את אסטוניה ב-43 הפרש, באולם בטאלין בו ישראל הפסידה לפני כשנה.

13 שחקנים יצאו ללייפציג - כולל גל מקל, שבנבחרת מקווים כי יהיה כשיר - וגם עם עידן זלמנסון, שנופה לפני המשחק מול גאורגיה, אך ייתכן שיקבל הזדמנות ביום ראשון.

בנבחרת מודעים לכך שיכול להיות שחלק מהשחקנים שנותרו מחוץ לסגל היו יכולים לתרום. קשה להתעלם מהחיסרון של שון דוסון (הנציג היחיד שלנו בליגה הטובה באירופה, הספרדית), עמית שמחון (הישראלי הטוב בליגה בשנתיים האחרונות) ואיגור קולשוב (פוטנציאל לישראלי הטוב בליגה), שכבר היה בסגל ושוחרר רק בשבוע שעבר.

"ייתכן מאוד שבחלונות הבאים יזומנו שחקנים שלא היו בחלון הזה", אמר גורם בנבחרת. האם הם ירצו להגיע? זה כבר סיפור אחר.

תמיר בלאט אומנם לא דיבר לאחר המשחק, אך בסביבתו אמרו ל"ישראל היום" כי הם מרוצים, בעיקר מהעובדה שהתאושש ממחצית ראשונה רעה (2 מ-10 מהשדה) והיה המנוע מאחורי הריצה של הנבחרת ברבע השלישי (16:31).

איתי שגב, שהחטיא שתי זריקות עונשין מכריעות בשניות הסיום, נשמע מאוכזב מאוד: "בסוף המשחק הפיזיות שלהם שיחקה תפקיד חשוב. הם לקחו כדורים מעלינו וקלעו מהעונשין, ואני לצערי לא. אנחנו נבחרת צעירה ונלמד מזה. יש לנו עוד הרבה שנים לשחק ביחד, ואני חושב שנהיה טובים. כשחקני כדורסל תמיד יש לנו מה להוכיח. שיחקנו מול נבחרת טובה וחבל שלא ניצחנו, כי היינו יכולים. הייתי חלק מהעבודה ההגנתית על שנגליה, אבל זו היתה עבודה קבוצתית. זה סימן טוב לבאות".

על המשחק ביום ראשון הוסיף הסנטר: "זה המקצוע. צריך ללמוד ממה שהיה וליישם ביום ראשון. נבוא באותן אנרגיות ובאותה חדות מול נבחרת טובה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר