"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קורבין קורא לגנות את האנטישמיות של אורבן

תראו מי מדבר: מנהיג הלייבור הבריטי שנתפס לא פעם בהתבטאויות אנטישמיות, תמך בהטלת סנקציות על ממשלת הונגריה, בין היתר בגלל ליבוי אנטישמיות

,עודכן
קורבין מאשים את ראש ממשלת הונגריה באנטישמיות // צילום: AP

ג'רמי קורבין, מנהיג הלייבור הבריטי, התקשה בחודשים האחרונים להביא את מפלגתו לאמץ אתהגדרת האנטישמיותהבינלאומית ונתפס באמירות אנטישמיות ברורות ובוטות. עם זאת, אין לקורבין בעיה לזהות אנטישמיות אצל אחרים, ליתר דיוק בממשלת הונגריה.

בציוץ שפרסם היום (שלישי), לפני ההצבעה בפרלמנט האירופי על יוזמה להטיל סנקציות על הונגריה בשל הפרת עקרונות האיחוד האירופי, הודיע קורביןשחברי מפלגתו בפרלמנטיצביעו באופן שיחייב את ממשלת הונגריה לשלם על מעשיה. קורבין קרא לנציגי מפלגת השלטון השמרנית הבריטית להצביע בעד הטלת סנקציות על הונגריה.

"השמרנים חייבים להצביע כמונו ותרזה מיי צריכה לגנות את התקפותיו (של ראש ממשלת הונגריה ויקטור אורבן) על עצמאות מערכת המשפט והעיתונות, הכחשת זכויות הפליטים וליבוי יצרי האנטישמיות והאסלאמופוביה", כתב קורבין.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר