"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"גם ליברפול הפסידה 0:5"

מכבי נתניה ערכה מסיבת עיתונאים לקראת המפגש מול סכנין והמאמן סלובודן דראפיץ' התייחס למפלה הכואבת נגד הפועל חיפה במחזור הראשון • דיא סבע שהחליט להשיאר בקבוצה הוסיף: "בנתניה הכי טוב לי"

,עודכן
דראפיץ': "היינו שאננים מול הפועל חיפה" // דראפיץ': "היינו שאננים מול הפועל חיפה"

ההשפלה שספגה מכבי נתניה במחזור הפתיחה מול הפועל חיפה, כנראה עדיין יושבת בראש של השחקנים והצוות המקצועי של הקבוצה, אבל כבר בשבת מצפה לה משחק קשה מול בני סכנין, שם היא תקווה להיראות טוב יותר ואולי להשיג ניצחון ליגה ראשון העונה.

"קיבלנו סטירה, לפעמים זה טוב לקבל סטירה, ובעוד כמה שבועות נדע אם הסטירה הייתה טובה", אמר הבוקר המאמן סלובודן דראפיץ', שהוסיף, "היינו שאננים נגד הפועל חיפה, חשבנו כבר שאנחנו בלתי פגיעים. אני לוקח אחריות. השארנו את השחקנים שרצינו בקיץ והצלחנו להתחזק, זו אותה קבוצה, צריך רק לראות איפה אנחנו טעינו. ליברפול הפסידו לסיטי 5:0 בשנה שעברה ואחרי זה היו בגמר ליגת האלופות ועשו עונה פנטסטית".

דיא סבע (מימין). יעבור לפרונט // צילום: ג'יני

כוכב הקבוצה, דיא סבע, שהיה אמור לעזוב הקיץ ולבסוף חתם על חוזה חדש ולפחות עד ינואר הוא נשאר, סיפר על החלטתו להישאר: "היו הצעות אבל הגעתי למצב שבנתניה הכי טוב לי. בשנים הקודמות ערן לוי לקח הכל על עצמו, עכשיו כשהוא הלך אני צריך להיות בפרונט ואין לי בעיה עם זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר