"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בפילפינים טוענים: "הנשיא יבקר בישראל לצורך קבלת טיפול רפואי"

רודריגו דוטרטה צפוי לבקר בארץ בשבוע הבא • יריביו: "הוא טס בשל מצבו הבריאותי" • הנשיא הכחיש ואף טען כי הוא שוקל לבטל את הביקור בגלל "העלויות הגבוהות" • אל המשלחת צפויים להצטרף גמלאים של הצבא והמשטרה כ"הוקרה לתרומתם"

,עודכן
רודריגו דוטרטה // צילום: אי.פי.איי

ביקור דיפלומטי או טיפול רפואי חשאי? נשיא הפיליפינים,רודריגו דוטרטהצפוי לבקר בישראל בשבוע הבא (2 עד 5 בספטמבר) לביקור ראשון אי פעם של נשיא המדינה בארץ.

עם זאת, גורמים בפיליפינים טוענים כי מטרת הביקור אינה הידוק הקשרים עם ישראל, אלא טיפול רפואי שהנשיא צריך לעבור. חבר הקונגרס, גארי אלייאנו, טען שארמון הנשיאות "מסתיר מידע" בנוגע למצבו הבריאותי של הנשיא בן ה-73, וקרא לחשוף את תיקו הרפואי כי הוא "זקן ולא בריא".

מנהיג המפלגה הקומוניסטית, ג'ומה סיסון, אף טען כי קיבל דיווחים לא מאומתים שהנשיא שקע בתרדמת. דובר בית הנשיא, הארי רוקה, הגיב: "לנשיא אין שום מחלה רצינית. הוא תמיד היה גלוי לגבי מצבו הרפואי. מה שהוא חווה אופייני לגילו". דוטרטה, שהעלה בתגובה סרטון לפייסבוק בו תקף את סיסון, הודה לאחרונה כי הוא סובל מכאבי גב, מיגרנות וממחלת הבירגר (מחלקה דלקתית בכלי הדם), אשר נגרמה לו כתוצאה מכך שעישן בצעירותו.

הודה כי הוא סובל מכאבי גב ומיגרנות. רודריגו דוטרטה // צילום: אי.פי.איי

דוטרטה הכחיש כי ייסע לישראל במטרה לקבל טיפול רפואי. "אם הם יבצעו ניתוח במוח שלי זה יהיה טוב יותר. ואז אוכל שיפתחו לי את הבטן, את החזה ואז את המוח", הגיב בהומור ובביטול דוטרטה. בינתיים, בשבוע שעבר דוטרטה אף הצהיר כי הוא שוקל לבטל את הביקור בגלל "העלויות הגבוהות". הוא טען כי הסיבה למסע המתוכנן לישראל היא כי "חיים שם 28 אלף פיליפינים והמצב באזור מתחמם". דוטרטה גם יבקר בירדן, שם חיים כ-48 אלף פיליפינים.

הנשיא הכריז גם הוא ייקח איתו למסע גמלאים של הצבא והמשטרה "כהוקרה לפעילותם למען המדינה". דוטרטה צפוי להיפגש במהלך שהותו בישראל עם ראש הממשלה בנימין נתניהו ועם הנשיא ראובן ריבלין. שתי המדינות נמצאות ביחסים דיפלומטיים מאז 1957. נתניהו ודוטרטה ידונו בנושאים הקשורים לתעסוקה, חקלאות, מסחר, המלחמה בטרור ועוד.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר