"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איזה עולם: טיפקס בת 30

אחת מהלהקות הישראליות המצליחות בכל הזמנים - בהופעה חיה באתר "ישראל היום" וביישומון

,עודכן
להקת טיפקס // להקת טיפקס

להקת טיפקס, החוגגת בימים אלה 30 שנה להקמתה, תתארח הערב בתוכנית "גימלייב".

בשנת 1988, בעיר שדרות, הוקמה אחת הלהקות המצליחות ביותר של המוסיקה הישראלית. ההרכב התגבש במשך כשנתיים ועבר לתל אביב, ותחת השם "טיפקס" יצא הלהיט הגדול הראשון שלהם - "רבי ג'ו כפרה".

מאז להיט רדף להיט, והלהקה הוציאה שירים כמו "בתוך נייר עיתון", "עננה", "מה עשית", "עוד שבת", "איזה עולם", "יושבים בבית קפה" ו"סמי וסומו". הלהקה גם החלה לשתף פעולה עם זמרת צעירה ואלמונית בשם שרית חדד והקליטה איתה שירים שהפכו גם כן ללהיטים: "כשאני איתך אני כמו דג" ו"למה הלכת ממנו".

מה שאפיין את טיפקס היה השילוב בין מזרח למערב, מילים חכמות עם לא מעט ביקורת חברתית ומוסיקה מקפיצה. כ־20 שנה אחרי שהוקמה התפרקה טיפקס, אבל חמש שנים לאחר מכן התאחדה שוב והיא ממשיכה לפעול עד היום. בשנת 2016 הוציאה להקת "טיפקס" אלבום תשיעי, "עבודת כפיים", שהמשיך את המסורת הטיפקסית המוכרת.

לפני כמה שבועות טיפקס הוציאו שיר חדש, "יא מוסטפה", שבו מככבת הזמרת של ההרכב, דניאל קריאף. בשבוע הבא יתארח בתוכנית יזהר אשדות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר