"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
החתונה בוטלה בגלל סרטוני פורנו
שבוע לפני מועד חתונתה, הכלה גילתה שארוסה מכור לסרטוני מין ברשת והחליטה לבטל את האירוע • "ראיתי נשים בתנוחות חולניות במיוחד"
הכלה המיועדת קלייר דלטון

החתונה בוטלה בגלל סרטוני פורנו

שבוע לפני מועד חתונתה, הכלה גילתה שארוסה מכור לסרטוני מין ברשת והחליטה לבטל את האירוע • "ראיתי נשים בתנוחות חולניות במיוחד"

,עודכן

מאז היותה ילדה קטנה, חלמה קלייר דלטון בת ה-21 על אהבה שכתובה בכוכבים, כזו שהגורל מפגיש בה שני פרטנרים מושלמים שחיים את חייהם במשותף ומזדקנים באושר יחדיו. בהתאם לכל הציפיות, בגיל 17 היא הרגישה שמצאה את אהוב ליבה – גבר שחלק איתה את אותם החלומות והיה דומה לה בהמון מובנים.

לאחר הצעת הנישואים, דלטון החלה לתכנן את חתונתה מבלי שהיא יודעת שבן הזוג מסתיר ממנה סוד גדול. הגילוי המרעיש התרחש כשבוע לפני החתונה, כאשר הצעירה הציצה בטלפון הנייד של ארוסה וגילתה שמספר שעות קודם לכן הוא גלש לאתרי פורנו.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

"לא היה מדובר באתר אחד אלא בהמון חלונות פתוחים עם נשים בתנוחות חולניות במיוחד. הראיתי לו את מה שגיליתי והוא הודה שהוא מכור לפורנו. זה פוצץ לי את כל הפנטזיה על החתונה המושלמת, הקסומה מהאגדות, פתאום צל ענק העיב על כל הקשר בינינו והרס גם את כל מה שידעתי על מי שרציתי שיהיה בן זוגי. חשבתי שכל היחסים הקרובים שהיו לנו היו בעצם זיוף שדמיינתי וחייתי בתוכו, ולא דבר אמיתי", אמרה דלטון.

"הכל שקר". הכלה קלייר דלטון

למרות שההזמנות לאורחים כבר נשלחו וכל ההכנות לאירוע נשלמו, הצעירה החליטה לבטל את החתונה במקום. "תארו לכם שאתם מביטים בעיניים של בן הזוג שלכם שנה שלמה וביום אחד אתם מגלים שהכל שקר, שהכל זיוף, כבר לא יכולת להביט בעיניים האלו", סיפרה דלטון בבלוג שפרסמה באתר Love What Matters.

ההסבר לטענתה לחשיפת הסיפור שלה ושל בן-זוגה לשעבר, בפרהסיה, טמון ברצון שלה לעודד נשים נוספות שגילו סוד קשה ביחסים: "אני לא כותבת כדי לפרוק, אלא כדי לעודד את אותן נשים בחוץ שקמו יום אחד וגילו שהאדם שהם הכירו ובטחו בו הוא בכלל משהו אחר. אני רוצה שתדעו שאתן לא לבד, ושמותר לכן לפוצץ את השקר כשהוא מתגלה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו