"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שיר חדש לנדב גדג'

שבועיים וקצת אחרי שהודח מלהקה צבאית, גדג' מוציא שיר חדש בעברית בליווי קליפ אנימציה. צפו בקליפ

,עודכן
צילום: יח"צ // נדב גדג'

שבועיים וקצת אחרי שהודח מלהקה צבאית בשל מה שהוגדר "בעיות משמעת", החייל נדב גדג', מי שייצג את ישראל באירוויזיון 2015 מוציא שיר חדש בשם מה את אומרת".

השיר מגיע שנתיים אחרי אלבום הבכורה של גדג' שהיה באנגלית, והוא הסינגל השני מתוך אלבומו החדש של גדג' שייצא בעברית. הסינגל הראשון מתוך האלבום שבדרך היה "בואי נדבר".

"היי , תגידי לי/ מה את אומרת/ בואי נרקוד על העולם/ נסובב פה את כולם/ מה את אומרת/ נראה שזה מרגיש לך מצוין/ כמו חלום שבא ונעלם..."

את המילים כתבו קיי בן סלמון ונדב גדג', והלחן הוא עבודה משותפת של המפיק המוזיקלי ינון יהל, גל ג׳ו כהן, קיי בן סלמון ונדב גדג׳.

את יציאת השיר מלווה קליפ אנימציה מיוחד. צפו בקליפ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר