"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רופא נעצר בחשד לפדופיליה בפעם השנייה

הגבר, תושב פ"ת בשנות ה-60 לחייו, ניסה לפתות על פי החשד נערים דרך הרשת ולקיים עמם יחסי מין תמורת תשלום • בדיקה העלתה כי החשוד כבר נעצר בעבר בנסיבות דומות

,עודכן
הציידים ניהלו את ההתכתבות עם החשוד, עלו על זהותו ודיווחו למשטרה // צילום אילוסטרציה:, צילום: אורן בן חקון

קבוצתציידי הפדופילים"נתפסו על חם" הביאה הערב (מוצאי שבת) למעצרו של תושב פתח תקווה בשנות ה-60 לחייו, המוכר כרופא במקצועו, בחשד כי ניסהלפתות נערים דרך הרשתולקיים עמם יחסי מין תמורת תשלום. זוהי הפעם השנייה שהחשוד נתפס על ידי הקבוצה שהביאו למעצרו.

החשוד נלקח לחקירה במשטרה, שנמצאת כעת בראשיתה. זאת לאחר שציידי הפדופילים ניהלו את ההתכתבות עמו, עלו על זהותו ודיווחו למשטרה.

מבדיקת פרטיו של החשוד שעוכב, התגלה כי כבר נעצר לפני כמה שנים, בנסיבות דומות, גם כן על ידי "נתפסו על חם".

"נתפסו על חם" היא קבוצה של עשרות מתנדבים שהתאגדו באופן פרטי במטרה ללכוד פדופילים שפועלים במרשתת. הם יוצרים קשר עם בגירים כשהם מתחזים לקטינים ברשת וכך חושפים פדופילים.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר