הסרייה אה תצא לדרך מחר (ש') במה שצפוי להיות אחת העונות המסקרנות בהיסטוריה של הליגה האיטלקית הבכירה בעקבות מעברו הנוצץ של כריסטיאנו רונאלדו מריאל מדריד ליובנטוס.
הגברת הזקנה תרצה לזכות בתואר אליפות שמיני ברציפות כשמילאן עם גונסאלו היגאוין תנסה סוף סוף לעשות קולות של מתחרה אמיתית ולחפש סקודטו ראשון מאז 2011.
בשבת יתקיימו שני משחקים בלבד (שידורים ישירים בערוץ החדש ONE2) כשאת מרב תשומת הלב תמשוך ההופעה הרשמית הראשונה של רונאלדו במדי יובנטוס, שתתארח אצל קייבו ורונה (.(19:00 ב-21:00 יתקיים המשחק המסקרן של המחזור, כשנאפולי המתחדשת תארח את לאציו.
התאחדות הכדורגל באיטליה החליטה לדחות את משחקיהן של סמפדוריה וגנואה במחזור הפתיחה בשל אסון קריסת הגשר שאירע בעיר באמצע השבוע, שבו נהרגו עשרות בני אדם. סמפדוריה היתה אמורה לארח את פיורנטינה בראשון, ואילו גנואה להתארח בסן סירו אצל מילאן. טרם נקבע מועד חדש לקיום המשחקים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

