"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל י-ם: דשון באטלר חתם

הפורוורד האמריקני (30, 2.01 מ') מגיע לבירה אחרי שלוש שנים באולם הגרמנית ויחזק את הקו הקדמי • קטש: "היכולות הוורסטיליות בשני צידי המגרש, והניסיון יגוונו את הקבוצה"

,עודכן
צילום: הפועל ירושלים // באטלר. ירושלים לא עוצרת

פחות מיממה לאחר החתמתו המרשימה של ג'יימס פלדיין, הפועל ירושלים צירפה גם את הפורוורד האמריקני ד'שון באטלר שחתם על חוזה לשתי עונות.

באטלר (30, 2.01), בוגר מכללת ווסט וירג'יניה שנבחר בדראפט 2010 על ידי מיאמי היט ואף שיחק בנבחרת ארצות הברית, מגיע לירושלים בתום שלוש עונות במדי אולם הגרמנית. בעונה החולפת, בה שימש כקפטן הקבוצה, העמיד באטלר ממוצעים של 10.9 נקודות ו-4.6 ריבאונדים למשחק ביורוקאפ (47 אחוזים ל-3) ו-10.3 נקודות ו-4.5 ריבאונדים בליגה הגרמנית.

מאמן הקבוצה, עודד קטש, אמר: "ד'שון הוא חיזוק משמעותי מאוד לקבוצה שאנחנו בונים. אין לי ספק כי היכולות הוורסטיליות שלו בשני צידי המגרש, יחד עם הניסיון שהוא מביא איתו, יגוונו את הקבוצה ויעזרו לנו להתחרות ברמות אליהן אנו שואפים".

באטלר מסר לאתר הרשמי של המועדון: "שמח מאוד להצטרף למועדון עם שאיפות גבוהות וקהל נהדר ותומך. שיחקתי בארנה לפני שנתיים והתרשמתי מאוד לטובה מהאווירה ומהקבוצה. יש לנו הרבה עבודה לעשות כדי להגיע להישגים ואני כבר מצפה לפתיחת האימונים".

כעת נשאר לאדומים להחתים שחקן פנים נוסף במקומו של דשון תומאס שככל הנראה לא יישאר בשל ההשעיה הממושכת שהוא צפוי לספוג מהוועדה למניעת סימום בספורט.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר