"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרגיש מוכן: קליפ ראשון ליהונתן מרגי

מי שכמעט ייצג את ישראל באירוויזיון לא נתן למקום השני לעצור אותו • האזינו לסינגל הבכורה של בן ה-18 שחבר לעדי אולמנסקי, ג'וני גולדשטיין וג'ון ממן במטרה ליצור את הלהיט הרשמי של קיץ 2018

,עודכן
צילום: צילום מסך, מתוך "תני לי רגע" // מרגי

"זו עדיין רק ההתחלה", הבטיח לנויהונתן מרגיבעיצומה של תכנית הריאליטי שהביאה אותו לתודעה הציבורית, וקיים.

הוא פרץ לתודעה עם ביצועים לשירים שסללו את דרכו הבטוחה לגמר "הכוכב הבא לאירוויזיון", והגיע למקום השני. חצי שנה לאחר מכן, יהונתן מרגי כבר מככב במופע הראווהשלסטטיק ובן-אל תבורי, מתכונן לגלם את בן זוגה של נועה קירל בפסטיגל הקרוב ומשחרר סינגל בכורה שכתב יחד עם עדי אולמנסקי, ג'וני גולדשטיין וג'ון ממן "תני לי רגע".


מרגי // צילום: אור דנון

מרגיז: פייסבוק מסירה קליפים ישראליים

נסבל בקושי: שלוש מסקנות על "גומיגם"

לראשונה מזה 9 חודשים: עומר אדם בחוץ

הסלבס שכבר אורזים ל"הישרדות VIP"

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של "ישראל היום"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר