קפה חתם רשמית בצ'לסי

הספרדי שבר את סכום ההעברה עבור שוער כשחתם תמורת 80 מיליון יורו במועדון ממערב לונדון • לאחר החתימה סיפר: "כל כך הרבה דברים משכו אותי במועדון"

קפה מוצג עם חולצת צ'לסי. "שמח מאוד על האמון צ'לסי נתנה בי" // קפה מוצג עם חולצת צ'לסי. "שמח מאוד על האמון צ'לסי נתנה בי"

קפה אריסבלאגה (23), שוערה הצעיר של אתלטיק בילבאו בחמש השנים האחרונות חתם הלילה באופן רשמי בצ'לסי. 

הכחולים שילמו עבור השוער 80 מיליון יורו ובכך הפך לשוער היקר בהיסטוריה לאחר שניפץ את השיא שקבעה ליברפול עבור אליסון הברזילאי כששילמה 60 מיליון יורו לרומא.

קפה ששיחק בעונה החולפת 30 משחקים וספג 43 שערים בלבד סיפר במעמד החתימה: "זו החלטה חשובה מאוד עבורי, עבור הקריירה שלי וגם עבור חיי הפרטיים". 

על מה גרם לו לחתום בסופו של דבר במועדון הלונדוני הוסיף: "כל כך הרבה דברים משכו אותי במועדון, כל התארים שזכה, השחקנים, העיר, הפריימרליג האנגלית. זו שילוב של הדברים, ואני שמח מאוד על האמון צ'לסי נתנה בי".  

דריירקטורית הקבוצה, מרינה גראנובסקיה הוסיפה: "קפה הוא כישרון שאותו אנחנו מעריצים זה תקופה ארוכה ואנחנו נרגשים מאוד על הגעתו. הוא כבר הציג בעבר יכולת נהדרת ועקביות והוא יהיה חלק חשוב בהצלחה של צ'לסי בשנים הבאות". קפה חתם על חוזה לשבע שנים ועל כך הוסיפה: "החוזה הארוך שלו משקף את האמונה שיש לנו בו ואנחנו מחכים בקוצר רוח לעונה הקרובה שמגיעה עם אופטימיות גדולה לגביו". 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר