"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"נגיע לפוטנציאל רק בעוד 3 חודשים"

הליגה האנגלית כבר מעבר לפינה אך מאמנה של צ'לסי, מאוריציו סארי יודע שלשחקניו יש עוד עבודה רבה עד לשיא כושרם • המאמן סיפר על קפה, שוערה של בילבאו המתקרב למועדון: "הוא שוער צעיר, אך טוב מאוד"

,עודכן
מאוריציו סארי. יש עוד על מה לעבוד // צילום: רויטרס // מאוריציו סארי. יש עוד על מה לעבוד // צילום: רויטרס

צ'לסי גברה אמש 4:5 על ליון הצרפתית בבעיטות הכרעה מ-11 במסגרת טורניר ההכנה גביע האלופות הבינלאומי. למרות הניצחון, מאוריציו סארי, מאמנם החדש של הבלוז יודע כי יש לשחקניו עוד הרבה במה להשתפר לקראת עונת הפריימרליג, שתצא לדרך בסוף השבוע כשאמר: "נגיע לפוטנציאל שלנו, אך רק בעוד חודשיים או שלושה".

הבלוז יפגשו ביום שבת הקרוב את האדרספילד, שסיימה במקום ה-16 בעונה החולפת במחזור הראשון של הליגה וכשסארי נשאל האם המשחק מגיע מוקדם מדי השיב: "כן, אני חושב, עבור רוב השחקנים".

הקבוצה שזכתה באליפות בעונת 2016/17 וסיימה במקום החמישי בעונה החולפת התקשתה להתחזק הקיץ, כאשר ז'אורז'יניו הבריזלאי מנאפולי הוא הרכש המשמעותי היחיד שעשתה. מעבר לכך הקבוצה ניצבת בפני סיטואציה בעייתית בעמדת השוער. טיבו קורטואה, שעמד בין הקורות של הבלוז בארבע השנים האחרונות רוצה לעבור לריאל מדריד אך בקבוצה הערימו קשיים על המעבר, אם זאת נראה שבימים האחרונים חלה התקדמות כשנראה כי במועדון השלימו עם המעבר של הבלגי ומצאו לו מחליף בדמותו של קפה אריזבלאגה הצעיר מאתלטיק בילבאו.

למרות השמועות על כך שמעברו של הספרדי לצ'לסי קרוב להיסגר, סארי הכחיש את מעורבותו מהעסקה אך החמיא לשוער: "ראיתי אותו לפני כשנה, הרושם הראשוני שלי היה שהוא שוער טוב מאוד. צעיר מאוד, אך טוב מאוד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר