"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הליגה האירופית: הפ' ב"ש - אסטנה/זאגרב, מכבי ת"א - רייקה/סרפסבורג, הפ' חיפה - קופנהאגן - סופיה

נקבעו היריבות של הישראליות אם יעפילו לפלייאוף הליגה האירופית • האלופה תפגוש את המפסידה בין הקזחים לקרואטים, שאותם כבר פגשה, במוקדמות ליגת האלופות • הצהובים מול המנצחת בין הקרואטים לנורבגים • הקבוצה של קלינגר מול המנצחת בין הדנים לבולגרים

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ב"ש במוקדמות ליגת האלופות מול דינאמו זאגרב

נקבעו זהות היריבות האפשריות של שלוש הנציגות הישראליות בשלב הפלייאוף של מוקדמות הליגה האירופית. לפני הכל, הפועל ב"ש, מכבי ת"א והפועל חיפה יצטרכו לעבור את סיבוב המוקדמות השלישי, שייחל כבר השבוע.

אם תנצח במפגש הכפול את אפואל ניקוסיה, הפועל ב"ש תפגוש את המפסידה במפגש מוקדמות ליגת האלופות בין דינמו זאגרב לאסטנה הקזחית. האלופה הישראלית כבר פגשה את הקרואטים בסיבוב המקודמות השני של הצ'מפיונס והודחה לאחר 7:2 די משפיל בסיכום שני המפגשים. אם וכאשר, המשחק הראשון ייערך באיצטדיון טרנר ב-23 בחודש והגומלין בחוץ ב-30.

אם תעבור את פיוניק ירבאן הארמנית, מכבי ת"א תפגוש את המנצחת במפגש בין רייקה הקרואטית לסרפסבורג הנורבגית. הצהובים ישחקו כבר מחר את המשחק הראשון מול הארמנים. אם וכאשר, המשחק הראשון ייערך בקרואטיה או בנורבגיה ב-23 בחודש והגומלין בנתניה ב-30.

אם תדהים את אטאטלנה האיטלקית, הפועל חיפה תפגוש בשלב הפלייאוף את המנצחת במפגש בין פ.צ קופנהגאן הדנית לצסק"א סופיה בולגרית. אם וכאשר, המשחק הראשון ייערך באיצטדיון סמי עופר ב-23 בחודש והגומלין ב-30 בבולגריה או בדנמרק.

קיארטנסון מול רדניצ'קי בסיבוב הקודם // צילום: אודי ציטיאט

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר