"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
גפני לא ימשיך בהפועל ת"א
למרות המאמצים של האדומים לשמור על מרבית הסגל מהעונה שעברה, הפורוורד הוותיק סיכם בברינדיסי האיטלקית וישחק שם לצד אדריאן בנקס • הבורר קבע: אור לאומי יהיה בסגל הקבוצה לעונה הקרובה, זאת לאחר הליך משפטי שנמשך כמעט שנה
צילום: דני מרון // גפני. יחבור לאדריאן בנקס באיטליה

גפני לא ימשיך בהפועל ת"א

למרות המאמצים של האדומים לשמור על מרבית הסגל מהעונה שעברה, הפורוורד הוותיק סיכם בברינדיסי האיטלקית וישחק שם לצד אדריאן בנקס • הבורר קבע: אור לאומי יהיה בסגל הקבוצה לעונה הקרובה, זאת לאחר הליך משפטי שנמשך כמעט שנה

,עודכן

מכה להפועל תל אביב. לפי דיווחים הבוקר (ראשון) בכלי התקשורת באירופה גם טוני גפני לא ישחק השנה במדים האדומים.

הפורוורד הוותיק (33, 2.03) סיכם בברינדיסי האיטלקית וישחק שם לצד אדריאן בנקס, שגם דחה הצעה כספית מצדה של הפועל תל אביב.

בכך נמוגה התוכנית של המאמן דני פרנקו להשאיר חלק גדול מהסגל גם לעונה הקרובה, לרבות השחקנים הזרים, וכעת הוא יצטרך להחתים לפחות שני זרים חדשים, נוסף על הניסיונות להמשיך את ההתקשרות עם ג'רל מקניל. נכון להיום לאדומים יש זר אחד בלבד חתום, אלאדה אמינו ובנוסף הם מחפשים גארד אחרי שמספר מועמדים אטרקטיביים חתמו במקומות אחרים.

בתוך כך, המוסד לבוררות של איגוד הכדורסל בראשות הבורר ישראל שמעוני, קיבל את תביעת הקבוצה כנגד השחקן אור לאומי והורה כי יהיה חלק מסגל הקבוצה בעונת המשחקים הקרובה בהתאם להסכם שנחתם עמו.

לאחר ביקורת קשה שהוטחה בשחקן על ידי הבורר ביום חמישי האחרון לפיה "אין זאת הפעם הראשונה שהנתבע בהליך זה נוהג בקלות דעת הגובלת בזלזול בהחלטותיי ומשבש את ההליך" וכי "לתובעת הזכות המלאה כי עניינה יוכרע", נאלץ לאומי באמצעות בא כוחו לחזור מטענותיו בבוררות ולהכיר בהסכם שנחתם בינו לבין הפועל תל אביב.

כזכור, בקיץ 2016 חתם הגארד בן ה-21 בהפועל ת"א והושאל לעונה אחת לבני הרצליה. ביוני 2017 חתם על חוזה חדש בשורות הקבוצה מהשרון ללא הסכמת האדומים. במשך כמעט שנה התקיימה בוררות בין הצדדים, עד שהיום הכריע הבורר לטובת הקבוצה התל-אביבית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו