"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כשעוגת שוקולד ושפתון מתאחדים

לאמיצות בלבד: שפתוני הפטיסרי החדשים של מאק החזירו אותנו לאופנה הזרחנית של שנות ה-80 וה-90 עם טעם מתוק במיוחד • המחיר: 93 שקלים

,עודכן
הקולקציה החדשה של מאק // צילום: יח"צ

פעמים רבות אנחנו רוצות לאכול עוגה כדי להרים את האנרגיה במהלך היום ומתלבטות האם לוותר או להתענג על כל ביס. כעת, שפתונים חדשים מציגים את השילוב המושלם: טעמים מתוקים על השפתיים, כאלה שמזכירים טעמים מדויקים של עוגות.

הקולקציה החדשה בשיתוף קארו דאור // צילום: יח"צ

מותג האיפור MAC משיק סדרת שפתונים בטעמי פטיסרי מתקתקים כמו עוגת שוקולד, טארט תות, פבלובה, פנקוטה וצמר גפן מתוק. אומנם הם לא ישביעו אותנו אך הם מבטיחים כי הניחוחות והטעמים הנלווים ימתיקו לכן את השפתיים בעונה הקיצית.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

להשקת הקולקציה החדשה בת 15 גוונים וטעמים, נבחרה להוביל את הקמפיין אושיית האופנה הבינלאומית קארו דאור, שמציינת במסגרת הקמפיין כי הפייבוריטים שלה הם DEATH BY CHOCOLATE ו- PURPLE PANNA COTTA. מחירם בחנויות הוא 93 שקלים.

צבעים מטאליים חזקים שמכירים את אופנת שנות ה-80 וה-90

השפתונים שהגיעו לשולחננו הגיעו בליווי מתוק של עוגייה מקושטת שנראית בדיוק כמו דונטס, שגרמה לנו להתחיל טוב. בדקנו היו COCONUT MACAROON שהטעם והריח הזכירו לנו קוקוס בשילוב חמאה ו-RASPBERRY PAVLOVA בטעם שמזכיר עוגייה מתוקה מאד, טעם שמזכיר מסטיק בזוקה.

הצבעים מטאליים חזקים, שמזכירים את אופנת שנות ה-80 וה-90, ומתאימים למי שאוהבת את הלוק הזרחני, או למי שרוצה להקפיץ את המראה הטבעי ולא חוששת להעז.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר