"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בלי בושה: אלמונים פרצו לביתה של אופירה חיים ז"ל

שכנים מעריכים: "זה מישהו שמכיר אותם ויודע שהדירה שלה עומדת ריקה" • ככל הנראה, הפורצים לא לקחו דבר

,עודכן
כוחות משטרה סמוך לביתה של אופירה חיים ז"ל בתל מונד

על רקע הגשת הצהרת תובע נגדדוד חיים, בעלה לשעבר של אופירה חיים ז"ל והחשוד ברצח שלה לפני כחודש, אלמונים פרצו אמש (רביעי) לביתה של הקרבן. "זה בטח אנשים שמכירים ויודעים שאין עכשיו אנשים בדירה שלה", סיפר אחד השכנים, "באו, עשו בלאגן, לא מצאו כלום. זה פשוט רוע לב לנצל כך את המצב".

"נשארו בלי אמא ואבא". אופירה חיים ז"ל

אותו שכן ביקש להניח למשפחת הנרצחת, שגופתה התגלתה בתחילת החודש: ״תניחו להם. הם סבלו מספיק וימשיכו עוד הרבה זמן לשלם את המחיר של הרצח הזה.עכשיו הבנות המסכמות האלה בלי אבא ואמא״.

אופירה חיים נרצחה ב-20 ביוני האחרוןעל ידי בן זוגה לשעבר, דוד חיים, שהתגורר בסמוך לביתה. שלושה ימים אחר הרצח שלה הודיעו בנותיה על היעדרותה, ובמקביל לחיפושים אחריה פתחה המשטרה בחקירה סמויה שבסופה נעצר חיים דוד וקרובת משפחה נוספת, ששוחררה מספר ימים לאחר מכן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר