"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עירוני נהריה: ג'סטין אדוארדס חתם

כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", צירפה הקבוצה את הגארד הקנדי (25, 1.91 מ'), שסיים את העונה שעברה בנאנטר הצרפתית • בן אלטיט ממשיך בגלבוע/גליל

,עודכן
צילום: FIBA.com // אדוארדס. שיחק גם בדרום קוריאה

עירוני נהריה עובדת מהר. אחרי שהחתימו אתמול (ב') בלילה את מייק הנרי ממפיס גריזליס, כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", צירפו הסגולים את הגארד הקנדי ג'סטין אדוארדס.

אדוארדס (25, 1.91) התחיל את העונה החולפת בקויאנג אוריון מדרום קוריאה ובמרץ חתם בנאנטר מהליגה הצרפתית. לפני כן שיחק באורלנדינה האיטלקית ובאלבה פרהאבר ההונגרית.

אדוארדס מצטרף לדגן יבזורי, טרי אלן והנרי שחתמו מוקדם יותר בקיץ הנוכחי ולאיגור נסטרנקו וליפתח זיו שנשארו מהעונה שעברה.

המשכיות בגן נר

למרות שכבר היה בדרך החוצה, בן אלטיט חתם בגלבוע/גליל על חוזה חדש לעונה נוספת. בכך משאירים הצפוניים את כל הסגל הישראלי, למעט המתאזרח ספנסר וייס שעבר למכבי אשדוד. כעת נשאר לצפוניים להביא עוד שלושה זרים כדי להשלים את הסגל.

"אני שמח ונרגש להמשיך לעונה שניה במקום שהפך בשבילי לבית", אמר אלטיט לאחר החתימה. "זו הייתה ההחלטה הטבעית מבחינתי שהרגישה הכי נכון. ההמשכיות של כל הסגל הישראלי היא עוף מוזר בנוף הכדורסל שלנו, שמסמן מועדון שמתנהל נכון וחכם, נותן לשחקנים הרגשה של בית ורצון להמשיך ולהלחם למענו, מאמן שמאמין בנו ונותן לנו את הבמה, וקהל מדהים ותומך של אנשים טובים. אני מאמין שהשנה ניתן עוד קצת יותר משנה שעברה, וברור לכולם שאנחנו כבר לא 'הפתעת העונה'. נבוא צנועים ונחושים להגיע הכי רחוק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר