"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ: פוטין אחראי באופן אישי להתערבות בבחירות בארה"ב

נשיא ארה"ב אמר בראיון לרשת CBS שהזהיר את פוטין לא להתערב בנעשה בארצו • טראמפ: "כמו שאני אחראי למה שקורה בארה"ב פוטין אחראי למה שקורה ברוסיה" • ה"וושינגטון פוסט": שני המנהיגים לא הגיעו להסכמה כלשהי בנוגע לסוריה

,עודכן
טראמפ ופוטין // צילום: רויטרס

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ אמר היום (חמישי) שנשיא רוסיה ולדימיר פוטין אחראי באופן אישי על התערבותה של רוסיה בבחירות לנשיאות ארה"ב שהתקיימו בשנת 2016.

"כמו שאני רואה את עצמי כאחראי לדברים שקורים במדינה הזאת, אז בהחלט פוטין כמנהיגה של רוסיה הוא האחראי לדברים, כן", כך ציין טראמפ בראיון.

בריאיון שהעניק לרשת CBS טען הנשיא טראמפ שהזהיר את פוטין שיחדל להתערב בנעשה בארצו. יחד עם זאת נשיא ארה"ב סרב להתייחס לשאלה האם הנשיא הרוסי משקר בהכחשותיו.

בתוך כך, דווח ב"וושינגטון פוסט" כי פקידים בממשל סבורים ששני המנהיגים לא הגיעו להסכמה כלשהי בנוגע לסוריה בפסגה שקיימו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר