"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות המשך הירי וההצתות: תיאסר העברת גז ודלק לעזה ממעבר כרם שלום

דרך המעבר תתאפשר הכנסה של תרופות ומזון בלבד • המעבר ייסגר עד יום ראשון • כוחות הכיבוי טיפלו היום בשריפות רבות בעוטף עזה • בנחל הבשור אותר לראשונה "בז תבערה" • בשעות הצהריים הופעלה אזעקת צבע אדום בחוף אשקלון בעקבות שיגור רקטה, שנחתה באזור הרצועה

,עודכן
מעבר כרם שלום // צילום: אי.אף.פי

צעד נוסף נגד חמאס: ישראל החליטה היום (שני) על סגירתו של מעבר כרם שלום, למעט הכנסתם של תרופות ומזון, באופן פרטני, כפי שהיה.בשבוע שעבר הודיעה ישראל על סגירתושל מעבר לסחורות שונות.

מלשכתו של שר הביטחון אביגדור ליברמן נמסר: "לאור המשך נסיונות הטרור מצד ארגון הטרור חמאס, החליט שר הביטחון, מר אביגדור ליברמן, בהתייעצות עם ראש המטה הכללי, על סגירת מעבר כרם שלום להכנסת דלק וגז עד ליום ראשון הקרוב. המעבר ימשיך להעביר מזון ותרופות שיאושרו באופן פרטני. כמו כן הוחלט על צמצום מרחב הדיג ברצועת עזה מטווח של שישה מיילים ימיים לשלושה מיילים ימיים".מעבר רפיח, שנפתח על ידי המצרים לפני כשבועיים, נסגר היום מסיבות טכניות ולא ברור מתי ייפתח שוב.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

דובר חמאס, פאוזי ברהום, הגיב לצעד: "המהלכים בהם נקט הכיבוש בעזה יישאו בהשלכות חמורות ולא יצליחו להשפיע על עמדותיהו הלאומיות, להמשיך בהתנגדות נגד המצור והסרת הזכויות שלנו".

גם היום כוחות הכיבוי נאלצו להתמודד עם שריפות רבות בעוטף עזה, כתוצאה מטרור ההצתות. בנחל הבשור,אותר בז אליו מחובר חומר דליק, כשלראשונה חמאס ביצע שימוש בבעלי חיים במסגרת הניסיון לגרום לשריפות. בשעות הצהרייםנשמעה אזעקת צבע אדום במועצה אזורית חוף אשקלון, זאת כתוצאה משיגור רקטה מרצועת עזה. הרקטה נחתה בשטח פתוח ברצועה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר