"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המיליארדר פרינס: מקווה לתרום מניסיוני לישראלים

המיליארדר האמריקני מגיע לכנס החדשנות של אוניברסיטת תל אביב בשיתוף "ישראל היום" שייפתח מחר • "אבחן השקעות"

,עודכן
אריק פרינס // צילום: David Walters

"אני פנאט של יזמות ופשוט מעריך יזמים מתחילים", כך אמר ל-"ישראל היום" המיליארדר האמריקני אריק פרינס לקראת השתתפותו בכנס החדשנות של אוניברסיטת תל אביב בשיתוף "ישראל היום",Tau Innovation, שיפתח מחר.

ההסבר של פרינס לאיכות הישראלית הוא בין היתר השירות הצבאי. לדבריו, הסטודנטים הישראלים בוגרים יותר מכיוון שהם עברו חוויה משמעותית נוספת לפני שהתחילו ללמוד.

הכנס יתקיים השנה בסימן 70 שנים ליזמות וחדשנות ישראלית. בכנס תוענק תמיכה לפיתוח מיזמים ישראליים חדשים במסגרת תחרות סטארט־אפים.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

המיזם שיזכה במקום הראשון יזכה להשקעה של 150 אלף דולר, ומיזמים נוספים יזכו להשתתף בתוכניות האצת מיזמים בקליפורניה ובכרטיס טיסה. כמו כן תתבצע פעילות במסגרת הכנס לחיבור בין סטארט־אפים ומשקיעים מהקרנות JVP, גלילות קפיטל, ויולה ונצ'רס ו־TAU Ventures. עוד יוענק בכנס פרס חביב הקהל, שייבחר על ידי גולשי "ישראל היום".

"אני מגיע לארץ כדי לבחון השקעות בסטארט־אפים ישראליים", מספר פרינס, "יש לי שותפים ישראלים בהשקעות בתחום האנרגיה באפריקה ואני מגיע לדון איתם בהמשך שיתוף הפעולה".

"בכנס אדבר על היזמות וכוח הרצון, העקשנות ומוטיבציה הנדרשים מיזם מתחיל. אספר על האושר והצער שהם מנת חלקם של מי שמנסים להצליח להקים סטראט־אפ מצליח. אני מקווה שאוכל לתרום מהניסיון שלי".

כנס החדשנות Tau Innovation של אונ' תל אביב בשיתוף ישראל היום, יתקיים בין התאריכים 16-18 יולי.לפרטים נוספים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר