המשטרה עצרה היום (חמישי) בן 27 לאחר שנתפס מצלם קטינה באופן פוגעני בטלפון הנייד שלו. בחקירתו עלה חשד שעשה זאת כלפי קטינות נוספות והיום הוא יובא לדיון בהארכת מעצרו.
אמש הוזעקו שוטרים לתחנה המרכזית בירושלים, בעקבות דיווח לפיו גבר נצפה כשהוא מצלם קטינה באזוריה המוצנעים ומעוכב במקום על ידי מאבטחים.
השוטרים שהגיעו תוך זמן קצר איתרו את המאבטחים יחד עם החשוד, תפסו את המכשיר הנייד באמצעותו השתמש לצילום הקטינה, על פי החשד, ועצרו אותו לחקירה.
במהלך חקירתו של החשוד עלה חשד שהוא צילם באמצעות אותו מכשיר נייד את אזורם המוצנע של לפחות שמונה קטינות נוספות, ועל פי החשד מחזיק תמונות אלו במכשירו.
החשוד כאמור נחקר בחשד לפגיעה בפרטיות, בילוש או הטרדה אחרת. היום יובא החשוד בפני בית המשפט להארכת מעצרו. בכוונת המשטרה להגיע לקטינות נוספות שנפגעו ממעשים דומים של החשוד.
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו