"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בית"ר ירושלים רוצה להחזיר את שון גולדברג

הקבוצה מהבירה מעוניינת לשאול לעונה נוספת את המגן, שלא יצא עם מכבי ת"א להונגריה • גיא לוזון שוקל מערך של 3 בלמים נגד צ'יחורה סצ'חרה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // גולדברג. חוסר הוודאות בבירה מקשה על בניית הסגל

בית"ר ירושלים מעוניינת להחזיר לשורותיה את שון גולדברג, מגינה השמאלי של מכבי ת"א שבעונה החולפת שיחק בבירה בהשאלה, כך נודע ל"ישראל היום". עד לאחרונה סברו בבית"ר שגולדברג יהיה חלק מהסגל של סגנית האלופה בעונה הבאה, אך לאור העובדה שהוא נשאר בארץ ולא יצא עם מכבי למשחק במוקדמות הליגה האירופית מול פרנצווארוש, ייתכן שיהיה ניסיון להשאילו בשנית.

לא ברור איך בית"ר תצליח לבצע מהלך כזה לנוכח הקיפאון שבו נמצא המועדון והעובדה שהבעלים אלי טביב לא מזרים כספים, אך גורם בקבוצה אישר כי אכן יש רצון להחזיר את גולדברג ואולי לצרף שחקנים נוספים ממכבי.

אחת האפשרויות של בית"ר לתפעול הקבוצה ולהבאת שחקנים חדשים היא כמובן על ידי מכירת שחקן או שניים מהסגל הקיים, כך שייתכן שלאחר צמד המשחקים נגד צ'יחורה סצ'חרה יהיו התפתחויות בנוגע למכירתו של עידן ורד למכבי חיפה.

אחרי מכירתו של מרסל הייסטר יצטרך המאמן גיא לוזון להסתדר מחר ללא מגן שמאלי בכיר, שכן דין אקפי הוא המגן השמאלי הטבעי היחיד בסגל. גם עמדת המגן הימני בעייתית כרגע עקב פציעתו של אנטואן קונטה, ולפיכך שוקלים בצוות המקצועי לעלות מחר במערך של שלושה בלמים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר