כלבים וחתולים רוצים בית

כל החמודים האלה ועוד רבים אחרים מחכים רק לכם בעמותות השונות • פינת האימוץ השבועית

אגודת צער בעלי חיים בישראל

 

קאזה - כלבת האסקי סיבירי בת שנתיים וחצי, יפה ומלאת אנרגיות. כלבה שאוהבת חברה ומתקשה להישאר לבד, מחפשת בית רציני עם בעלים שמבינים בגזע ומודעים לאופי המאתגר של כלבים מסוגה. . לאימוץ 4553*

 

פוש - פינצ'ר מעורב בן 7 חודשים, לבבי וחייכן. כלב צעיר עם הרבה אנרגיות שחולם על בית רציני ובעלים מחויבים שיודעים לחנך ולהציב גבולות. יהיה קטן עד בינוני פיסית. לאימוץ 4553*

 

מיילי - כלבה מעורבת בת 4 חודשים, מתוקה ומלאה באנרגיות חיוביות. גורה טובה עם הרבה רצון ללמוד ולשחק, צפויה להיות בינונית-גדולה פיסית ועדיין זקוקה לחינוך לצרכים. לאימוץ 4553*

 

סוקי - חתולה מעורבת בת חצי שנה, אנרגטית ופעלתנית. גורה שובבה שאוהבת לשחק וחולמת על בית חדש ויציב עם אנשים אוהבים ומפנקים. לאימוץ 4553* 

 

לייקה - חתולה מעורבת בת 3 חודשים, מתוקה וכובשת. גורה אנרגטית אך גם מתפנקת עם מבט ממיס מחפשת אהבה אמיתית לכל החיים. לאימוץ 4553* 

 

לסי - כלבת מלינואה מעורבת בת 4 חודשים, מצחיקה ושובבה. גורה צעירה עם אוזניים ענקיות וזקופות, זקוקה להרבה עבודה ומחפשת מישהו עם ניסיון בגזע וידע באילוף. צפויה להיות גדולה פיסית וזקוקה לחינוך ואילוף. לאימוץ 4553* 

 

הקס - כלב רועים מעורב ובינוני בגודלו בן שנה וחודשיים, יפה ונעים למגע. כלב מקסים עם עין אחת כחולה, מעט חסר ביטחון אך זה עובר לו מהר ואז הוא מתגלה במלוא שמחתו. לאימוץ 4553*

 

סוניה - חתולה מעורבת בת 3 חודשים, חנפנית ומתפנקת. גורה מלאת אהבה ונתינה מחפשת התחלה חדשה ומבטיחה עם מישהו מלא אהבה. לאימוץ 4553* 

 

את המתוקים שבתמונות נטשו באגודת צער בעלי חיים בישראל. עצוב להם להם בכלוב. הם החברים הכי טובים שלנו ומגיע להם בית חם ואהבה גדולה לכל חיים. אנו קוראים לציבור אוהבי הכלבים והחתולים פתחו את לבכם ובוא לאמץ חבר לחיים. לאגודת צער בעלי חיים בישראל - תל אביב ניסיון של עשרות שנים במסירת כלבים לאימוץ, ובעקבות הידע הרב שנצבר במקום נבנה תהליך מוסדר של אימוץ אחראי - אימוץ שמתחיל בהחלטה מודעת ולא נובע מהתלהבות רגעית או כדי לספק את רצון הילדים, התחייבות רצינית הכוללת ידע של המאמצים לגבי בעל החיים וכוונה אמיתית לגדל אותו לאורך כל חייו. מחכים לכם.

אגודת צער בעלי חיים בישראל, הרצל 159 תל אביב. טל': 4553*. שעות פעילות: א'-ה': 08:00-20:00, ו': 08:00-14:00, שבת: 11:00-14:00 אתר: www.spca.co.il

 

 

תנו לחיות לחיות 

 

לולה - לולה לוליטה המשגעת! הכלבלבונת שכל יום לצידה יהפוך לחגיגה! מהממת קטנה ומצחיקה, שננטשה כשהבעלים שלה טס לחו"ל ונטש את המושלמת הזאת עם לב שבור. לולה בת 4. 

 

צ'ייסר - צ'ייסר הכלב הכי יפה בעולם, את הלב שלו שברו כשעוד היה קטן ומאז הוא מתקשה (בצדק) לסמוך על בני האדם. הוא אומץ בתור גור ואז לכלוב חזר. מאז חלפו שנתיים וצ'ייסר מחכה לבית שיתקן את הלב שמאז לא התאושש. צ'ייסר בן 3.

 

לואי - לואי מביט לשער הכלבייה ומחכה שההורים יחזרו לקחת אותו...הוא ננטש מבית אחרי 4 שנים, כשהמשפחה שלו עשתה 'רילוקיישן' לחו"ל וללואי עשו רילוקיישן לכלוב. הוא אומץ בתור גור ולא מכיר בכלל חיי כלבייה..לואי מחכה שתגיעו היום להעניק לו בית שבו הוא באמת חלק מהמשפחה! לואי בן 4. 

 

שיבא - הוא הגיע בתור גור קטן וגדל בכלוב. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה זה עצוב? שיבא המתוק, ילדון עדין וחששן, מחכה למאמצים סבלניים שיחבקו ויאהבו ויוציאו אותו סוף סוף מהכלוב- לחיים אחרים! תעשו מקום בלב בשבילו. שיבא בן 3.

 

שבתאי - זה ללא כל צל של ספק הגורון המתוק בעולם! שבתאי הקטנטן, גורון עם עיוורון שמראה אהבה בלי סוף, מחכה לגדול בבית שיפנק את המתוק. שבתאי בן 3 חודשים.

בית המחסה של תנו לחיות לחיות בכפר רות. שעות פעילות: א'-ה' 9:00-17:00, שישי 09:00-14:00, שבת 10:00-17:00.
ליצירת קשר: 3703* שלוחה 3

 

צער בעלי חיים רמת גן והסביבה

 

רובי - יליד מרץ 2017, רובי הגיע לבית המחסה עם אחותו שאומצה מזמן, והוא נותר ממתין לבית כבר זמן רב. כלב רגוע ומקסים שאוהב אנשים וכלבים אחרים. הוא נמצא בבית אומנה לאחר שעבר ניתוח ברגל שממנו החלים בהצלחה. רובי מורגל היטב לחיי בית, ויתאים לבית עם ילדים ועם כלבים נוספים. 

 

סמבה - יליד מרץ 2018, סמבה המתוק הגיע אלינו מכלביה. הוא גורון שובה לב, מלא באהבה וגירגורים ומכור מושבע לליטופים - ממש חתול מושלם. מסתדר עם חתולים נוספים ויתאים לבית עם ילדים.

 

צער בעלי חיים רמת גן והסביבה, רחוב חפץ חיים 4 תל אביב. שעות הפעילות: ימים א'-ה' 12:00-17:30, ימים ו'-ש' 11:00-14:00. טלפון בית המחסה: 050-7795477

 

 

הרצליה אוהבת חיות

 

לייט - המהממת מחכה לכם! כלבונת יפיפייה וחסונה שאוהבת ליטופים, משחקים והתכרבלות בחורף. מחונכת לצרכים, חברותית לאנשים וילדים, נמרצת ותעריך הליכות וטיולים. לא כ"כ מסתדרת עם חיות אחרות. ננטשה בנתניה וחווה לחץ רב בכלוב בכלביה. זקוקה לאומנה או אימוץ לכל החיים בדחיפות. בת 3 | בינונית פלוס לפרטים נוספים/אימוץ/אומנה צרו קשר בטלפון 054-4951748, אם אין מענה שילחו הודעה ונחזור בהקדם. תימסר עם סל אימוץ.

 

ימי אימוץ: ביום שישי בכלביה העירונית הרצליה (בוייז: מחלקה וטרינרית עיריית הרצליה), בשעות 14:00-16:00. ביום שישי בכלביה העירונית נתניה, רחוב הרכב 12 נתניה, בשעות 13:00-15:00. בשבת בשעות 10:00- 13:00 . בכל שבת ראשונה בחודש, יום אימוץ חתולים בקניון דרורים בשעות 10:00-13:00. בכל 2 שבתות אחרונות בכל חודש - יום אימוץ במרכז הקניות חוצות שפיים בשעות 10:00-13:00.  למידע נוסף 055-6675229

אוהבים כלבים? מזמינים אתכם לטייל ולבלות עם הכלבים שבכלביות העירוניות בהרצליה ונתניה בשעות הבוקר. שעה-שעתיים בשבוע מצילות חיים! למידע נוסף: 0547750235 נתניה, 055-6675229 הרצליה.

לתמונות ופרטים של כל הכלבים והחתולים לאימוץ, עשו לנו לייק בפייסבוק: הרצליה אוהבת חיות

 

 

S.O.S חיות

 

פאצ'י - את פאצ'י רצו להרוג בהסגר בגלל שהעור שלו היה מלא בקרחות. הצלנו אותו משם ממש בדקה ה-90. הוא הגיע אל האומנה מותש וכבוי ולקח לו ימים ארוכים להתאושש. אבל בעזרת המון אהבה וטיפול מסור, הקטן חזר לחיים והפך להיות גורון משגע ומלא בשמחת חיים. האצ'י פאצ'י בן 5 חודשים,  אוהב את כולם ומסתדר מדהים עם כלבים אחרים! ישמח לבית שמח כמוהו ואם יהיה לו חבר נוסף עם זנב הוא בכלל יהיה בעננים   
לאימוץ פאצ'י צלצלו 03-7441010. ניתן לפגוש את פאצ'י ביום האימוץ בשבת הקרובה בהרצליה.
צילום: S.O.S חיות

 

פוואגו - פאווגו המהמם הוא גור בן כ 4 חודשים חברותי מאוד עם כולם. פוואגו הגיע אלינו כגור קטנטן עם אמו ו 4 אחיו ודימונה במסגרת פרוייקט הצלת כלבי הדרום. כל בני משפחתו כבר מצאו בתים ועכשיו התור של פוואגו שלנו. לאימוץ פוואגו צלצלו 03-7441010. ניתן לפגוש את פוואגו ביום האימוץ בשבת הקרובה בהרצליה.
צילום: S.O.S חיות

 

שפמי ורופה - זכר ונקבה, בני כשלושה חודשים, מחוסנים. שפמי ורופה שני גורי חתולים מקסימים בני כחודשיים, מחוסנים. שפמי הזכר עם זנב שבור מנומר ג'ינג'י לבן, רופה הנקבה מנומרת לבנה. הם הגיעו עם גור נוסף שאומץ, וכעת שפמי ורופה מחכים לבית חם ואוהב.
צילום: רונן מחלב, S.O.S חיות

 

צ'יקה - בת כ-7 חודשים, מעוקרת ומחוסנת. צ'יקה חתולה חביבה בת כשבעה חודשים, מעוקרת ומחוסנת. לצ'יקה לוקח קצת זמן להתרגל אך לאחר שמתרגלת היא חמודה ומתה על ליטופים.
צילום: רונן מחלב, S.O.S חיות

 

ליצ'י - גורה מהממת, בת כחודשיים, יפהפיה, טובת לב ועדינה. מסתדרת עם חתולים וכלבים. אוהבת ליטופים וכירבולים.
צילום: S.O.S חיות

 

ימי האימוץ הקבועים של עמותת S.O.S חיות: תל אביב: כל יום שישי ברח' טאגור 38 (במרכז המסחרי), רמת אביב בין השעות 11:00-15:00; רמת השרון: כל יום שישי, ב"עולם החי" - רח' משה סנה פינת השרף בין השעות 11:00-14:00; כפר שמריהו – הרצליה : כל יום שבת ליד שדה התעופה של הרצליה בין השעות 10:00-14:00.

חדש! יום אימוץ לגורים בלבד: כל שישי  ב"ביג פט", רח' אינשטיין 7 רמת אביב בין השעות 10:00-14:00

להגעה קלה חפשו ב-waze: אס או אס חיות הרצליה/תל אביב  או "עולם החי" רמת השרון

התאהבתם?! ניתן לאמץ טלפונית גם במהלך השבוע! 03-7441010          

www.sospets.co.il
https://www.facebook.com/sospets1
http://instagram.com/sospets

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר