"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווחים בסוריה: "מטוסים ישראליים תקפו ליד חומס"

כלי התקשורת במדינה דיווחו כי מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו מטרות צבאיות בשדה התעופה T4, שנמצא מזרחית לחומס • סוללות נ"מ סוריות שיגרו טילים לעבר המטוסים, ולפי הדיווחים אחד המטוסים נפגע • בבסיס קיימת נוכחות גדולה של אנשי חיזבאללה ומיליציות פרו איראניות

,עודכן
מטוס f16 // צילום (ארכיון): דודו גרינשפן

כלי תקשורת בסוריה דיווחו כי 9 נהרגו בתקיפה של מטוסי קרב ישראלים, שהפציצו מטרות צבאיות בשדה התעופה T4 מזרחית לחומס, שכבר הותקף בעבר. לא דווח על זהות ההרוגים, אבל לפי כלי התקשורת במדינה, בבסיס נמצאים כוחות איראנים, לבד מחיילי צבא אסד. לפי סוכנות הידיעות SANA, מערכות ההגנה האווירית בבסיס הצליחו לפגוע באחד המטוסים התוקפים. לפי הדיווחים בסוריה סוללות נ"מ סוריות מדגם S-200 הופעלו נגד המטוסים. בדיווחים שעלו ברשתות החברתיות הערביות דווח כי באזור שהופצץ נשמעו פיצוצי משנה, ככל הנראה מפיצוץ תחמושת במחסני הנשק.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

בבסיס T4 יש נוכחות רבה של כוחות חיזבאללה ומליציות פרו איראניות בסוריה. בכלי התקשורת הערבים דווח כי הופצצו מחסני נשק ואמל"ח שיועדו לכוחות חיזבאללה והכוחות האיראניים הלוקחים חלק במערכה בדרום סוריה זאת לאחר שהופצץ מחסן נשק של צבא אסד שהיה בשימוש חיזבאללה באזור דרעא.

כזכור, בכלי התקשורת הממלכתיים בסוריה דווח כי לאחר כניעת המורדים בדרום מזרח המדינה פונים כעת כוחות הצבא הסורי הנאמן לנשיא אסד לצפון מערב הגולן הסורי סמוך לגבול עם ישראל, במטרה להחזיר את מחוז קונייטרה לשליטת משטר אסד.

‏גורם צבאי סורי רשמי האשים את חיל האוויר הישראלי בתקיפה. לדבריו, "יירטנו מספר טילים. פגענו במטוס ואילצנו את שאר המטוסים לשוב על עקבותיהם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר