"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כשאוהדי אנגליה פגשו את "הנסיך הארי"
שמועה גרמה לעשרות אוהדים אנגלים, שחגגו בלונדון את הניצחון על שבדיה, להקיף מכונית שנטען כי הנסיך בתוכה • בסופו של דבר התברר שברכב נסע סלב אחר
אוהדים בריטים מקיפים את המכונית // צילום: פייסבוק

כשאוהדי אנגליה פגשו את "הנסיך הארי"

שמועה גרמה לעשרות אוהדים אנגלים, שחגגו בלונדון את הניצחון על שבדיה, להקיף מכונית שנטען כי הנסיך בתוכה • בסופו של דבר התברר שברכב נסע סלב אחר

,עודכן

תקרית מוזרה בלונדון: אוהדי כדורגל בריטים, שחגגו ברחובות העיר אתהניצחון של נבחרת אנגליהאתמול (שבת) על שבדיה ברבע גמר המונדיאל, החליטו כי מכונית הריינג' רובר, בה נסע המפיק ושופט הריאליטי, סיימון קאוול, עם זוגתו לורן סילברמן ובנם המושתף אריק, שייכת ללא אחר מאשר לנסיך הארי.

צילום: מתוך הרשתות החברתיות

בעקבות השמועה שנפוצה באזור התקהלו אוהדים רבים סביב המכונית שנסעה בכביש במחוז פטני, בדרום מזרח לונדון. האוהדים הסקרנים, שניסו לצלם את הנסיך במכונית, אילצו את הנהג של קוואל לעצור לאחר שחסמו את הכביש. רק בהתערבות שוטרים, שהרחיקו את הקהל, יכלו קאוול ומשפחתו להמשיך בדרכם.

דוברו של קאוול מסר כי המשפחה לקחה ברוח טובה את התקרית, והאוהדים החוגגים לא נהגו בשום שלב באלימות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו