"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סיבוב פרסה: קובי רפואה חזר בו מהתפטרותו

לאחר שהמאמן החליט לעזוב את המועדון בעקבות חילוקי דעות עם ההנהלה, הצדדים הצליחו ליישב היום את ההודרים • "אנחנו וקובי שותפים לדעה שיש צורך בחיזוק" מסרו בקבוצה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // קובי רפואה עם ניסנוב. שידוך הסתיים

למרות שנראה כי הצדדים הלכו לקראת פרידה, הנהלת הפועל ת"א הודיעה היום (ה') על יישור ההדורים עם קובי רפואה שימשיך לשמש כמאמן הקבוצה גם בעונה הבאה.

מהקבוצה נמסר: "לאחר פגישה שנערכה בין הנהלת המועדון למאמן קובי רפואה, יושרו ההדורים והצדדים החליטו שהאחרון יישאר בתפקידו".

והוסיפו: "יש לציין כי בניגוד לפרשנויות השונות בתקשורת, המהלך לא נבע מאי רצונם של הבעלים לחזק את הקבוצה בשחקנים אותם דרש המאמן, אלא מחילוקי דעות לגיטימיים ומקצועיים בלבד שכאמור, עלו לדיון בפגישה".

ויצאו לבסוף עם פניה לאוהדי הקבוצה: "אנו מבטיחים לאוהדים שכל יהבנו מוקדש לחיזוק הקבוצה. אנחנו וקובי שותפים לדעה שיש צורך בחיזוק במספר עמדות ונמצאים במשא ומתן מתקדם עם שלושה שחקנים בכירים בשבועיים האחרונים. בסופו של דבר, להפועל תל אביב תהיה קבוצה ראויה שתביא גאווה לאוהדיה. שמנו את הסאגה מאחורינו ומרגע זה ואילך לא נעסוק עוד בנושא".

מוקדם יותר, כשהרוחות עוד התלהטו בין הצדדים, רפואה סיפר בשיחות סגורות: "לא הייתי מסוגל להתפשר, הייתי חייב לעמוד על שלי", זאת לאחר שהודיע על התפטרותו אמש מהפועל תל אביב, בעקבות הקשיים שהנהלת המועדון הערימה בנוגע להחתמת שחקנים בכירים, למרות שדרישותיו היו ידועות מזמן. כעת נראה כי הצדדים הגיעו לעמק השווה והקבוצה יכולה להתחיל לתכנן את העונה הקרובה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר