"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מלחמת הסחר מחריפה: סין תטיל מכסים בשווי מיליארדים על סחורות מארה"ב

מדובר בתגובה להחלטה קודמת של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ שהורה לפני כחודש להטיל מכסים בשווי 50 מיליארד דולרים על יבוא סחורות סיניות

,עודכן
סחורות בנמל לפני יצוא מסין, צילום: אי.פי.אי

מלחמת הסחר העולמית עולה מדרגה: סין תטיל מיום שישי הקרוב מכסים בשווי 34 מיליארד דולרים על סחורות מארה"ב, כך הודיעה הממשלה בבייג'ינג.

מדובר בתגובה להחלטה קודמת של נשיא ארה"ב,דונלד טראמפ, שהחליט לפני כחודש להטיל מכסים על יבוא סחורות סיניות בשווי 50 מיליארד דולרים, בשל הפרות קניין רוחני. היה זה מהלך הסחר הראשון של הנשיא טראמפ, שמכוון ישירות כלפי סין. הנשיא טראמפ האשים את סין במהלך קמפיין הבחירות, בהרס מגזר הייצור האמריקאי ובאובדן משרות.

באפריל התבטא טראמפ בהקשרלמחלוקת עם סיןוצייץ בטוויטר כי "אנחנו לא נמצאים במלחמת סחר עם סין בגלל שהפסדנו בה כבר לפני שנים רבות, בזכות אנשים טיפשים או לא מוכשרים, שייצגו את ארה"ב. עכשיו יש לנו גירעון מסחרי של 500 מיליארד דולרים בשנה, עם גניבת קניין רוחני של 300 מיליארד דולרים נוספים. אנחנו לא יכולים לתת לזה להמשיך!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר