ג'ורג' נשאר באוקלהומה, חוזה חדש לדוראנט בגולדן סטייט

הפורוורד ימשיך בת'אנדר בחוזה בשווי 137 מיליון דולר לארבע עונות • ה-MVP של הגמר סיכם לשנתיים נוספות אצל האלופה תמורת 61.5 מיליון דולר אך יוכל להפוך לשחקן חופשי בתום העונה הקרובה • כריס פול סיכם לארבע עונות ביוסטון תמורת 160 מיליון דולר

צילום: GettyImages // ג'ורג'. לא ישתף פעולה עם לברון ג'יימס

המועד שבו קבוצות האן.בי.אי יכולות לנהל מו"מ עם שחקנים חופשיים החל הבוקר רשמית ואבני הדומינו הראשונות מתחילות ליפול. היעד הבא של לברון ג'יימס אמנם איננו ידוע, אך פול ג'ורג', שעל פי השמועות היה עשוי לשתף עם הכוכב פעולה בלוס אנג'לס לייקרס, החליט להישאר בסופו של דבר באוקלהומה סיטי.

ג'ורג', שרק לפני מספר ימים החליט להפוך לשחקן חופשי, סיכם על פי הדיווחים בת'אנדר לארבע עונות תמורת 137 מיליון דולר ובקטע וידאו בטוויטר נצפה אומר "אני כאן כדי להישאר".

קווין דוראנט צפוי להמשיך בגולדן סטייט וסיכם על חוזה לשנתיים תמורת 61.5 מיליון דולר אך יוכל להפוך שוב לשחקן חופשי בתום העונה הקרובה.

כריס פול יישאר ביוסטון לאחר שסיכם גם הוא על חוזה לארבע שנים תמורת 160 מיליון דולר וימשיך לשתף פעולה עם ג'יימס הארדן. הרכז הוותיק היה צפויפצוע בחלק מסדרת גמר המערב הדרמטית מול גולדן סטייט, כולל במשחק 7, וייתכן שאיתו הרוקטס היו מעפילים לגמר.

ניקולה יוקיץ', הסנטר הסרבי של דנבר, קיבל מהנאגטס חוזה מקמסימום בשווי 148 דולר לחמש עונות.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר