"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הלם במפלגה הדמוקרטית: אנטי־ישראלית הפתיעה בפריימריז של ניו יורק

אלכסנדריה אוקסיו־קורטז האנטי־ישראלית הביסה את חבר הקונגרס הוותיק תומך ישראל, ג'ו קראולי, במחוז ה-14 בקווינס

,עודכן
אלכסנדריה אוקסיו־קורטז // צילום: איי.פי // אלכסנדריה אוקסיו־קורטז // צילום: איי.פי

הפריימריז בניו יורק לקראת הבחירות לקונגרס הסתיימו בהפתעה: אלכסנדריה אוקסיו־קורטז האנטי־ישראלית הביסה את חבר הקונגרס הוותיק תומך ישראל, ג'ו קראולי, במחוז 14 בקווינס.

צילום: רויטרס| צילום: רויטרס

היא מהווה אתגר גדול לישראל לאחר שהביעה ביקורת על מדיניות הממשלה הישראלית ואף כינתה את האירועים בגבול עזה כ"טבח". קראולי, מנהיג המפלגה הדמוקרטית בקווינס ובכיר בקונגרס שהוזכר כמועמד לעמוד בראש בית הנבחרים אם הדמוקרטים יזכו ברוב המושבים, סיים עם 42.5% בלבד מהקולות, בעוד יריבתו הצעירה גרפה 57.5%.

קראולי, שמכהן בקונגרס מ־1999, הבטיח כי יתמוך ביריבתו. "ממשל טראמפ הוא איום על כל מה שאנחנו מאמינים בו כאן. אם לא נזכה בחזרה ברוב בבית הנבחרים בנובמבר, אנחנו נאבד את האומה שאנחנו אוהבים".

הנשיא טראמפ לעג להפסד של קראולי, שאותו כינה "שונא טראמפ גדול". "הוא בחוץ!" התלהב בציוץ בטוויטר. "זו הפתעה גדולה שאיש לא ציפה לה. אולי הוא היה צריך להיות נחמד ומכבד יותר לנשיא!".

אוקסיו־קורטז, שצמחה בתור פעילה בקמפיין לנשיאות של הסנאטור ברני סאנדרס, ניהלה קמפיין צעיר, וחתרני, ששם למטרה את הממסד הדמוקרטי המיושן, והצליחה למשוך תמיכה מצעירים ומהמחנה האולטרה ליברלי במפלגה. הפרשנים בארה"ב רואים בניצחונה כסמל נוסף למאבק הגובר בין הממסד הדמוקרטי שמובילה מנהיגת הדמוקרטים בקונגרס ננסי פלוסי לבין האגף הליברלי במפלגה שברני סאנדרס נחשב למנהיג שלו. "זוהי תחילתה של תנועה", הכריזה אוקסיו־קורטז.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר