"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רוסיה וסוריה חזרו לתקוף בגבול עם ירדן

הסכם "האזורים הבטוחים" בדרום סוריה קרס • מטוסי קרב סורים ורוסים הפציצו אזורים שבשליטת המורדים סמוך לדרעא • מספר ההרוגים מהתקיפות מוערך בכ-70

,עודכן
הפצצה של צבא סוריה בדרעא // צילום: AFP

הלחימה בדרום סוריה, סמוך לגבול עם ירדן, מסלימה זאת לאחר שרוסיההודיעה שפג תוקפו שלהסכם "האזורים הבטוחים"בדרום המדינה. ההסכם הושג בשנה שעברה בהמשך להבנות בין רוסיה, ירדן וארה"ב.

צילום: רויטרס

בכלי התקשורת הערבים דווח כי גורמים בוושינגטון אמרו כי על אף הלחימה בדרום סוריה והמעורבות הרוסית בתקיפות, שמהוות הפרה של הסכם הפסקת האש – לארה"ב אין כל כוונה להתערב בנעשה בסוריה. עוד דווח כי המלך עבדאללה דן עם הנשיא טראמפ בפגישתם בבית הלבן בעניין ההסלמה בדרום מזרח סוריה סמוך לגבול עם הממלכה הירדנית.

כלי התקשורת הממלכתיים בסוריה דיווחו כי מטוסי קרב של צבא הסורי הפציצו אזורים שבשליטת המורדים סמוך לעיר דרעא. עוד דווח כי בוצע ירי ארטילרי לעבר עמדות של המורדים וגם מטוסי קרב של חיל האוויר הרוסי הצטרפו לתקיפות האוויריות. לפי הדיווחים של המרכז הסורי לזכויות אדם, מספר ההרוגים מהתקיפות מוערך בכ-70 בני אדם, כאשר לא ברור כמה מההרוגים הם אזרחים וכמה מהם מכוחות המורדים. עוד דווח כי אלפי תושבים נמלטו מבתיהם בדרעא והכפרים הסמוכים בעקבות הלחימה העזה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

כלי התקשורת הערבים ציטטו גורמים סורים בכירים שאמרו כי המבצע הצבאי בדרעא יימשך עד לכיבוש מוחלט של המחוז והשתלטות על מעבר הגבול "נסיב" בגבול עם ירדן אשר בשליטת המורדים. לדברי בכירים סורים, "מעבר הגבול עם ירדן מהווה ציר אספקה עיקרי למתנגדי המשטר שנותרו בסוריה וניתוקו יביא לכניעה של הטרוריסטים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר