"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חוה אלברשטיין ואסף אמדורסקי בפסטיבל ערד

הפסטיבל יתקיים השנה בין ה-19 ל-23 באוגוסט ויכלול מופעים של מוש בן ארי, גלי עטרי, שירי מימון, יובל דיין ועוד • מפיקת הפסטיבל: השנה נשים תופסות את מרכז הבמה"

,עודכן
צילום: אמיר שחר // פסטיבל ערד

ב־19 באוגוסט ייפתח פסטיבל ערד ה־36 במספר, ויימשך עד ה־23 באוגוסט. כמדי אוגוסט בשנים האחרונות, הפסטיבל יהיה חגיגת זמר עברי שתתקיים ברחבי העיר ערד, גם באולמות וגם תחת כיפת השמים, בהשתתפות אמנים רבים.

בין האמנים שישתתפו השנה בפסטיבל: חוה אלברשטיין, מוש בן ארי, גלי עטרי, שירי מימון, אסף אמדורסקי, שלומי שבן ויעל קראוס במחווה לחלונות הגבוהים, יובל דיין, שימי תבורי, רבקה זהר ולירון לב, אסף אשתר, אופירה גלוסקא, הפרברים, דן תורן ועוד.

כמו כן יתקיים מופע מחווה לשירי מרדכי זעירא; המופע "70 שנות עלייה בשיר וזמר" עם מוני ארנון, סוזי מילר ויעקב נווה; המופע "אהבה בסוף הקיץ" שהוא הפקה מקורית של אמני ערד וכן מופע של הדג נחש שיץקייןם במהלך שבוע הפסטיבל במסגרת פרויקט "בימות פיס" של מפעל הפיס.

עד 1995 היה פסטיבל ערד פסטיבל רוק שמשך אליו בעיקר בני נוער וצעירים. אחרי אסון ערד ב־1995, שבו נמחצו למוות שלושה בני נוער במהלך החימום להופעה הפרידה של משינה, הפסטיבל שינה את אופיו והפך לפסטיבל זמר עברי שפונה לגילאים מבוגרים יותר.

המפיקה של הפסטיבל, מרינה גלייזר, אומרת כי בפסטיבל השנה "נשים תופסות את מרכז הבמה. מוזיקאיות בולטות כמו חוה אלברשטיין ששבה לערד לאחר כמעט 20 שנה, או גלי עטרי ורבקה זהר מהדור הוותיק, ועד יובל דיין ושירי מימון. הפסטיבל מנסה להישאר את היד על הדופק בכל מה שמתרחש בזירה התרבותית־ישראלית כיום, ועם זיקה למורשת המוזיקלית העברית לאורך השנים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר