"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עקף את לברון: ג'יימס הארדן ה-MVP של העונה

הסופרסטאר הבלתי מעורער של יוסטון הקדים את לברון ג'יימס ואנתוני דייויס והוכתר למצטיין העונה • דוויין קייסי מאמן העונה • בן סימונס מפילדלפיה רוקי השנה

,עודכן
צילום: אי-פי // ג'יימס הארדן עם התואר. מגיע לו

טקס מצטייני העונה ב-NBA התקיים לפנות בוקר (שלישי) בארה"ב וממנו יצאה בשורה אחת גדולה: לראשונה בקריירה ג'יימס הארדן זכה בתואר ה-MVP. הסופרסטאר הבלתי מעורער של יוסטון הקדים את לברון ג'יימס ואנתוני דייויס והוכתר למצטיין העונה בטקס השנתי בסנטה מוניקה.

קשה להגיד שהאיש והזקן לא זכה בצדק בתואר היוקרתי זאת לאחר שהעמיד העונה ממוצעים של 30.4 נקודות, 8.8 אסיסטים ו-5.4 ריבאונדים למשחק. ואם זה לא מספיק, הארדן, שקיבל 965 הצבעות מאנשי התקשורת, הפך לנציג הראשון של הרוקטס, שזוכה בתואר מאז האקים אולג'וואן בעונת 1993/4.

את פרס הרוקי המצטיין קטף בן סימונס מפילדלפיה, שהקדים את דונובן מיצ'ל מיוטה וג'ייסון טייטום מבוסטון. ויקטור אולאדיפו, שהרשים העונה במדי אינדיאנה, זכה בתואר השחקן המשתפר של השנה. רודי גובר מיוטה הוכתר כשחקן ההגנה של העונה.

דויין קייסי מאמן העונה. למרות הכישלון בפלייאוף // צילום: אי-פי

בתואר מאמן העונה זכה דויין קייסי, שקבוצתו טורונטו כבר הספיקה לשלוח אותו הביתה אחרי הכישלון המפתיע בפלייאוף הנוכחי. מאמן טורונטו לשעבר (סיימה את העונה במקום הראשון במזרח, עם מאזן של 23:59), הקדים את בראד סטיבנס מבוסטון וקווין סניידר מיוטה.

אוסקר רוברטסון האגדי, שנבחר לאחרונה ל-50 הכדורסלנים הגדולים ביותר בתולדות הליגה, קיבל פרס על מפעל חיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר