"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
רשמית: הפועל ת"א תשחק בליגת האלופות
האדומים ישובצו למוקדמות המפעל של פיב"א, ובמקרה של הדחה לא ישחקו ביורופקאפ • בהנהלה החליטו לייקר במעט את מחיר המנויים
צילום: הפועל תל אביב // רשמית: הפועל ת"א תשחק בליגת האלופות

רשמית: הפועל ת"א תשחק בליגת האלופות

האדומים ישובצו למוקדמות המפעל של פיב"א, ובמקרה של הדחה לא ישחקו ביורופקאפ • בהנהלה החליטו לייקר במעט את מחיר המנויים

,עודכן

הפועל תל אביב נרשמה היום (רביעי) לליגת האלופות של פיב"א ותשובץ למוקדמות של המפעל. האדומים יצטרכו לעבור שני שלבים כדי להעפיל לשלב הבתים.

האדומים מבינים כי יצטרכו להגדיל את התקציב וגם לסיים את בניית סגל השחקנים מוקדם יותר מבכל עונה ועל כן החליטו לייקר במעט את מחיר המנויים. בתמורה, הבטיחו במועדון לאוהדים כי אם הקבוצה לא תעפיל לשלב הבתים, משחק הבית בגביע המדינה ייכלל במנוי, בניגוד לשנים עברו.

ראשי הקבוצה הגישו היום את הטפסים הרלוונטיים, אך התנו זאת בכך שאם יפסידו באחד משלבי המוקדמות, הם לא ירדו למפעל היורופקאפ.

גורם במועדון הסביר ל"ישראל היום" את פשר המהלך: "מינהלת הליגה החליטה לבטל את המענק האוטומטי לקבוצה שתשחק ביורופקאפ ולהעניק רק 50 אלף שקלים על כל משחק. בבדיקות שעשינו התברר כי אנחנו צפויים לצאת עם גירעון של כחצי מיליון שקל. נוסף על זה שמדובר ביריבות לא אטרקטיביות עבור האוהדים שלנו".

דני פרנקו. פתאום יש אירופה // צילום: אלן שיבר

אנשי הפועל ת"א התלבטו רבות והתייעצו בשבועות האחרונים עם אלדד אקוניס מבני הרצליה, עם אנשי הפועל חולון וגם עם גורמים בהפועל ירושלים, ולבסוף התקבלה ההחלטה.

"בהמשך להצהרותינו לאורך השנים, לפיהן נשחק באירופה ברגע שההישגים הספורטיביים שלנו יצדיקו זאת – הגיע הרגע לממש את ההבטחה", נאמר בהודעת הקבוצה. "בתום עונה מוצלחת, בה עמדנו במטרות שלנו על המגרש והגענו עד הפיינל פור, נרשמנו לראשונה בתולדות העמותה למפעל אירופי. החלטנו ללכת לצעד זה מתוך הבנה שהוא הכרחי למועדון מבחינה מקצועית".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו