"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מזעזע: סבתא הסיעה את נכדיה בכלובי כלבים

בקיץ של ממפיס, בחום של 32 מעלות ובלי מזגן: סבתא התעצלה להסיר את כלובי הכלבים מרכבה, והסיעה את נכדיה בתוכם

,עודכן
צילום: מתוך פייסבוק

לסבתא (62) ליימונד צ'יקס הייתה בשבת האחרונה בעיה קשה מאוד. שני נכדיה בני ה-7 וה-8 ביקרו אותה בביתה וכשהיא רצתה להסיע אותם בעיר היא גילתה שאין לה ממש מקום לילדים ברכב המשפחתי שלה.

לכן היא הגתה רעיון נפלא, היא הכניסה את שני הנכדים לכלובי כלבים שהיו אצלה ברכב בתא המטען שלו ונסעה עם הילדים לעסקיה ואז חזרה איתם לביתה.

תמונות של המעשה הברברי והמזעזע צולמו במכשיר סלולר על ידי אדם המום שראה את סבתו מורידה את הילדים ליד ביתה. האזרח לא רק צילם את הילדים, אלא גם פנה במהירות למשטרת העיר טנסי בממפיס, שבא הסבתא מתגוררת.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

השוטרים מיהרו לעצור את צ'יקס בהאשמה של התעללות והתאכזרות בילדים. אז גם התברר מדברי שני הנכדים כי לא היה מיזוג אוויר בחלקו האחרון של הרכב, ולכן הם סבלו מחום רב ששרר ברכב.

בעיר ממפיס בשעות הצהריים בהם הוסעו הילדים הטמפרטורה בצל עמדה על 32.2 מעלות צלזיוס, לכן בחלקו האחורי של הרכב שררה מאחור טמפרטורה גבוהה להחריד.

בינתיים שכניה של צ'יקס שנחשפו לסרטון הביעו זעזו עצום ממה שראו. שכנה אחת אמרה כי צ'יקס "אוהבת את נכדיה וכי "היא אישה עם אמונה חזקה", אחר ציין כי "מדובר בשכנה נחמדה וטובה, אני לא מסוגל להאמין למראה עיני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר