"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'יפ קומפאס בישראל: החל מ-210,000 ש'

הקומפאס, שנראה יותר מתמיד כאחיו הקטן של הגראנד צ'ירוקי, מושק בארץ

,עודכן
ג'יפ קומפאס מושק בישראל // צילום: יחסי ציבור

בג'יפ מסכמים את 2017 עם מכירות של 1.4 מיליון מכוניות והצפי ל-2018 הוא למכור 1.9 מיליון כלי רכב. כאשר היעדים המאוד אגרסיביים מדברים על הכפלת היצע הדגמים עד לשנת 2022. מתוך היצע הדגמים 10 יהיו רכבי פלאג-אין היבריד, וארבעה חשמליים לגמרי.

הקומפאס החדש מגיע אלינו באיחור אופנתי של כשנתיים, הדגם החדש הוא הדור השני לרכב שהוצג ב-2006. הקומפאס נשען על פלטפורמת פיאט 500X ומציע בסיס גלגלים של 264 ס"מ ואורך של 439 ס"מ. מרווח הגחון הוא מהגבוהים בקטגוריה ועומד על 21.5 ס"מ. בסמל"ת רוצים לשווק אותו כאן כרכב פרימיום בסגמנט C-SUV ומכוונים להתחרות מול ב.מ.וו X1, אודי Q3 ווולוו XC40.

הקומפאס יוצע בארץ עם מנוע ה-1.4 ל טורבו בנזין המפיק 170 כ"ס ומשודך לתיבת ההילוכים אוטומטית עם 9 יחסי-העברה ומערכת הנעה 4x4. זו כוללת בורר מצבי נהיגה לשטח, אקטיב דרייב, היודעת לעבור אוטומטית בין הנעה קדמית לכפולה בהתאם למצב השטח. מעמידה ל-100 קמ"ש ייקח לקומפאס 9.5 שניות, ועד למהירות מרבית של 200 קמ"ש.

הקומפאס יימכר בארץ בשתי רמות גימור לימיטד ולימיטד פלוס, כאשר רמת אבזור לימיטד כוללת בין היתר: חישוקי 17 אינץ', מושבים בריפוד עור משולב בד, התנעה ללא מפתח, תא מטען בפתיחה וסגירה חשמלית, חיישני חניה, בקרת אקלים מפוצלת עם יציאה למושב האחורי ומערכת מולטימדיה מקורית עם צג 7 אינץ'. ברמת הגימור לימיטד פלוס מתווספים: חישוקי 19 אינץ', פנסי קסנון, גג פנורמי חשמלי וצביעה דו-גונית עם חלק עליון בצבע שחור.

מבחינת מערכות בטיחות אקטיביות, הקומפאס החדש מציע כסטנדרט: בקרת שיוט אדפטיבית הכוללת זחילה בפקקים, מערכת בלימה אוטונומית וכן בקרת סטייה מנתיב עם תיקון היגוי אקטיבי. הקומפאס זכה לציון של 5 כוכבי בטיחות של Euro NCAP.

מחיר קומפאס לימיטד:209,900 שקלים (מחיר השקה: 199,900 שקלים).

מחיר קומפאס לימיטד פלוס:229,900 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר