"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרנקו: "פעם ראשונה ולא אחרונה שלנו פה"

מאמן הפועל ת"א אחרי ההפסד בדרבי בפיינל פור: "לנגח את מכבי הפך לספורט לאומי, אבל הם קבוצה טובה כבר הרבה זמן"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // פרנקו. "הצלחנו לרגש הרבה אנשים"

האליפות הראשונה של הפועל ת"א מאז 1969 תחכה עוד שנה אחת לפחות. האדומים, שהעפילו לראשונה בעידן קבוצת האוהדים לפיינל פור, הובסו 98:74 ביד אליהו על ידי מכבי ת"א וסיימו עונה חיובית בצורה כואבת מאוד.

הפועל, הקבוצה הטובה בליגה בסיבוב השלישי, היתה בעניינים לאורך המחצית הראשונה, אבל לא ידעה להעניש את יריבתה העירונית, שנראתה רע מאוד ב־20 הדקות הללו. בסופו של דבר, זה עלה לקבוצה של דני פרנקו ביוקר רב, שכן במחצית השנייה הצהובים התאפסו על עצמם ודרסו את האדומים בדרך לגמר.

"לנגח את מכבי הפך לספורט לאומי, אבל הם קבוצה טובה כבר הרבה זמן. עם זאת, ביום חמישי הם לא יוכלו לעשות את אותם הדברים", אמר פרנקו והוסיף: "עצוב לי. רצינו לעשות עוד צעד אחד, אבל לא היינו מספיק טובים. חבל, כי היתה אווירה מדהימה. הקהל שלנו נתן הצגה מדהימה ודחף את השחקנים גם כשהיה גמור. בנינו משהו כיפי ומאוד מאכזב שזה נגמר. הצלחנו לרגש הרבה אנשים ואני יכול לאחל שזה יימשך. זו פעם ראשונה ולא אחרונה שלנו פה".

"היו לנו משחקים טובים יותר מהמשחק הזה", סיכם המאמן האדום, "כל השחקנים רצו מאוד והיתה התרגשות, אבל בצורה הזאת אנחנו לא יכולים לנצח פה. איבדנו שחקנים חשובים כבר בהתחלה, ומכבי השתמשה בעומק שלה כמו שהיא יודעת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר