"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פגע בול

הקלע הפראלימפי הוותיק דורון שזירי זכה באליפות ישראל בקליעה מול יריבים שאינם סובלים מנכויות • גבר גם על מאמנו

,עודכן
שזירי. הקדים את מאמנו

הקלע הפראלימפי דורון שזירי הפך הערב (ש') בפעם הראשונה לאלוף ישראל בקליעה במסגרת אליפות המדינה הרגילה שאינה מותאמת רק לספורטאים בעלי מוגבלויות.

באליפות, שנערכה במטווח בהרצליה, צבר שזירי 621 נקודות בירי 60 כדורים במצב שכיבה מ־60 מ', והקדים את אלוף ישראל ומאמנו, הקלע האולימפי גיא סטריק, שהסתפק ב־618 נקודות.

שזירי, בן 51, נכה צה"ל וחבר בית הלוחם ת"א, הוא קטוע רגל מאז שעלה על מוקש בשנת 1987 בעת פתיחת ציר סמוך לבופור, ובעל 8 מדליות פראלימפיות. זו לא הפעם הראשונה ששזירי גובר על קלעים שאינם פראלימפיים, שכן במסגרת אימוניו הוא מתמודד לא מעט מול קלעים שאינם סובלים מנכויות.

שזירי חזר לאחרונה לפעילות תחרותית, לאחר שנאלץ לעבור ניתוח נוסף לשיקום מפרק הירך בעקבות תאונה שעבר לפני שנה. מסיבה זו החמיץ את אליפות העולם הפראלימפית לפני כחודש בדרום קוריאה.

גלר זכתה בסבב העולמי

הגולשת נוגה גלר הבטיחה היום (ש') את ניצחונה בגמר סבב הגביע העולמי בגלשני RSX שנערך במרסיי, צרפת. גלר, מאגודת השיט בהרצליה, זכתה בתואר הנחשב אחרי שסיימה ראשונה גם את שיוט המדליות. זה הגיע בתום עשרה שיוטים בסך הכל, שבמהלכם צברה 48 נקודות שליליות.

קטי ספיצ'קוב ממועדון השיט באילת, סיימה במקום הרביעי הכללי עם 53 נקודות, והחמיצה בנקודה אחת את המקום השלישי ואת מדליית הארד. נוי דריהן סיימה במקום ה־17.

יואב עומר מהפועל שדות ים סיים במקום השמיני הכללי עם 72 נקודות.

כדוריד: הנבחרת מתחממת

נבחרת ישראל בכדוריד, יחד עם מאמנה החדש אולג בוטנקו, פתחה בסוף השבוע את מסע ההכנות למוקדמות אליפות אירופה 2020, שתיפתח בסוף אוקטובר במשחקים נגד גרמניה ופולין.

הנבחרת אירחה בשישי ובשבת את סלובקיה ונוצחה פעמיים: 32:27 ביום שישי (אחרי שוויון 16 במחצית) ו־36:30 במשחק שנערך היום.

במשחק ביום שישי נכח המאמן הנורבגי בנט דהל, שנמצא בארץ כדי לקדם את מועמדותו לתפקיד המנהל המקצועי של הנבחרות הצעירות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר