"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המצוד אחרי רוצח לוחם הדובדבן: נעצרו חשודים

צה"ל ושב"כ עצרו מספר פלשתינים במחנה פליטים באזור רמאללה במסגרת חקירת מות לוחם דובדבן רונן לוברסקי ז"ל

,עודכן
צילומים: רויטרס, באדיבות המשפחה

צה"ל ושב"כ עצרו הבוקר (רביעי) מספר פלשתינים במחנה הפליטים אל-עמרי ברמאללה במסגרת חקירת מות לוחם דובדבן רונן לוברסקי ז"ל. מאז נפילתו של לוברסקי במהלך מבצע לסיכול פיגוע ביהודה ושומרון, נערכת פעילות שוטפת כדי לשים יד על רוצחיו.

עוד בסוף חודש מאי נכנס כוח דובדבןלמחנה הפליטים אל-עמרי.זאת במטרה ללכוד את המחבל שרצח את לוברסקי כשהשליך לוח שיש על ראשו שבוע לפני כן. כ-15 פלשתינים נעצרו, אך האחראי לרצח לא נעצר באותה פעילות.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

במבצע לסיכול פיגוע ביהודה ושומרון, הגיע עם אור ראשון כוח דובדבן למחנה הפליטים אל-עמרי בחודש מאי. למרות חבישתו קסדה ואפוד מגן, בזמן הפעילות הושלכה לעברו פלטת שיש כבדה ממבנה בגובה שלוש קומות. החייל נפל על גבו, קיבל טיפול רפואי במקום והובהל לבית החולים.

מצה"ל נמסר לאחר מכן כי הפעילות הייתה הכרחית וטרם ביצועה התגבשה תמונה מודיעינית בשב"כ. המבצע כוון נגד חוליית מחבלים שהיו מעורבים בפיגועי ירי ביהודה ושומרון.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר