"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"לשרוף חולצות של מסי אם ישחק בטדי"
ג'יבריל רג'וב, יו"ר ההתאחדות לכדורגל הפלשתינית, נגד קיום המפגש בין נבחרות ישראל וארגנטינה באצטדיון טדי • "המשחק - כמו העברת השגרירות לירושלים"
ג'יבריל רג'וב, ליאו מסי // צילום: אי.אף.פי, רויטרס

"לשרוף חולצות של מסי אם ישחק בטדי"

ג'יבריל רג'וב, יו"ר ההתאחדות לכדורגל הפלשתינית, נגד קיום המפגש בין נבחרות ישראל וארגנטינה באצטדיון טדי • "המשחק - כמו העברת השגרירות לירושלים"

,עודכן

רג'וב נגד מסי:יו"ר ההתאחדות לכדורגל הפלשתינית,ג'יבריל רג'וב, ערך היום (ראשון) מסיבת עיתונאים מול הנציגות הארגנטינית ברמאללה ותקף את הסכמתה של נבחרת ארגנטינה, וכוכבהליאו מסי, לשחק מולנבחרת ישראל בירושליםביום שבת.

"ההחלטה של ארגנטינה לשחק בירושלים עומד בקנה אחד עם החלטות כגון העברת השגרירות האמריקנית לירושלים על ידי הנשיא טראמפ", טען רג'וב, הרואה עצמו כמועמד לרשת את יו"ר הרשות הפלשתינית אבו מאזן ביום מן הימים. רג'וב, ראש הביטחון המסכל לשעבר, טען כי הסכמתה של ההתאחדות הארגנטינית לשחק בירושלים מנוגדת לחוקי האו"ם ולחוקי פיפ"א.

ג'יבריל רג'וב במסיבת העיתונאים ברמאללה, היום // צילום: אי.פי

ליאו מסי // צילום: אי.פי.איי

רג'וב שלח מסר ברור לעבר מסי: "הוא סמל לשלום ואהבה. בתור שגריר של יוניס"ף הוא לא יכול לשמש כפרצוף של הכיבוש, במיוחד בתור תושב ארגנטינה שסבלה מכיבוש". רג'וב טען כי אם מסי אכן יחליט להשתתף צריך "לשרוף את התמונות שלו ואת החולצות שלו, הוא יאבד עשרות מיליוני מעריצים בכל העולם". בשבוע שעבר רג'וב שלח מכתב להתאחדות הארגנטינית בו הביע את מחאתו על קיום המשחק וטען כי הארגנטינים "נותנים לגיטימציה לסיפוח לא חוקי". המשחק ביום שבת יהיה משחק ההכנה האחרון של ארגנטינה לקראת המונדיאל שייפתח ב-14 ביוני.

משרד הספורט החזיר את הכרטיסים

לאחר דיון בו נכחו אנשי משרד התרבות והספורט, על יועציו המשפטיים, והמשנה ליועמ"ש, דינה זילבר, הוחלט כי משרדה של השרה מירי רגב יחזיר את200 הכרטיסים שהוקצו לעובדיולקראת המשחק בין נבחרת ישראל לנבחרת ארגנטינה.

לקראת הדיון, הועברה חוות דעתה של זילבר למשרד התרבות והספורט, המבהירה את עמדתה המשפטית, המאפשרת את הקצאת הכרטיסים בתשלום מלא לעובדי המשרד.

אולם, לאחר הדיון ובטרם ניתנה ההכרעה המשפטית בסוגיה, הודיע משרד התרבות והספורט כי בכוונתו לוותר על הכרטיסים, ובכך התייתר הטיפול בעניין.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו