"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הילד שגרם לדוברת הבית הלבן לבכות

קולה של שרה סנדרס החל להיסדק כשענתה על שאלה של ילד, כתב בן 13, בעת תדרוך כתבים בבית הנשיא • העיתונאי הצעיר העלה את סוגית הירי ההמוני בבתי ספר בארה"ב

,עודכן
דוברת הבית הלבן, שרה סנדרס, בעת תדרוך הכתבים // צילום: אי.אף.פי

רגע אמוציונלי נדיר במסיבת העיתונאים בבית הלבן. שאלה של ילד, לעברה של דוברת הבית הלבן,שרה האקבי סנדרס, על מקרי הירי בבתי הספר ברחבי המדינה, לא הותיר את הדוברת אדישה. סנדרס תועדה משתנקת מדמעות כשהתחילה לענות לילד.

בדרך כלל חמורת סבר ורצינית בתדרוכים שלה, סנדרס התייחסה לשאלה של תלמיד בן 13, בנג'י צ'וקרון ממדינת קליפורניה, שהגיע לדווח מטעם "טיים פור קידס" (Time for Kids), כתב עת לילדים בבתי ספר יסודי.

"בבית הספר שלי, לא מזמן ערכנו תרגיל למקרה חירום", אמר צ'וקרון, "אנחנו מודאגים מכך שעלולים לירות בנו או בחברנו. האם את יכולה להגיד במפורש מה הממשל שלכם עשה או יעשה במטרה למנוע את הטרגדיות חסרות ההיגיון האלה?"

באמצע דבריה של סנדרס, בעצמה אם ל-3 ילדים צעירים, בתשובתה לילד, קולה החל להיסדק. "כהורה, אין משהו שמחריד אותי יותר מאשר לשלוח ילד לבית הספר כשהוא לא מרגיש בטוח. אני מצטערת שאתה מרגיש ככה", ענתה לו. "הממשל הנוכחי דן בעניין זה ברצינות. הנשיא ביקש לערוך דיון בדבר הבטיחות בבתי הספר כבר השבוע ואנחנו נראה כל דבר שבאמצעותנו לעשות על מנת להעניק ביטחון לילדים שלנו במערכת החינוך".

העורך הראשי של המגזין "טיים" אף הביע את גאוותו מדור העתיד, "יש לנו 'ספסל עמוק'. שאלה נהדרת מהכתב הילד שלנו בנג'י קוצ'רון".

בביקור קרוב של הנשיא טראמפ במדינת טקסס, הוא צפוי להיפגש עם משפחות הקורבנות שנרצחובטבח האחרוןשאירע בבית ספר תיכון, בעיר סנטה פיי.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר