"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקווים האדומים החדשים של ישראל: "נפעל נגד איראן בכל רחבי סוריה"

על פי העיתון "אל שארק אל אאוסט", הודיעה ירושלים למוסקבה כי הרחיבה את "הקווים האדומים" נגד איראן • דיווח: "תשעה אנשי משמרות המהפכה נהרגו בתקיפת חיל האוויר בחומס"

,עודכן
מטוסי F-35 של חיל האוויר הישראלי // צילום: משה שי // מטוסי F-35 של חיל האוויר הישראלי // צילום: משה שי

לא יהיה "מרחב בטוח" לפעולה איראנית בסוריה: העיתון הערבי הרואה אור בלונדון, "אל שארק אל אאוסט" דיווח היום (שבת) כי ישראל הודיעה לסוריה כי תכה בכוחות איראניים בכל רחבי סוריה.

על פי העיתון הערבי, גורם דיפלומטי מסר כי ירושלים מסרה למוסקבה שלא תסתפק "בקווים האדומים הקודמים" ותכה את כוחות משמרות המהפכה האיראניים וחיזבאללה בכל רחבי סוריה.

בתוך כך, דווח ברשת החדשות הבריטי סקיי בשפה הערבית כי 21 בני אדם נהרגו בתקיפה המיוחסת לישראל על שדה התעופה הצבאי בחומס, בהם תשעה אנשי משמרות המהפכה האיראניים.

הבסיס שהותקף מדרום לעיר חומס בסוריה // צילום: google maps

התקיפה, שהתרחשה ביום חמישי בלילה, פגעה בשדה תעופה הצבאי סמוך לעיירה קוסייר דרומית לעיר חומס. לפי דיווחים בסוריה ואף בלבנון, הותקפו מתחמים לוגיסטיים ומחסני טילים ואמל"ח שיועדו לחיזבאללה ולמליציות האיראניות בסוריה.

בטלווזיה הממלכתית הסורית נטען כי כוחות הנ"מ של צבא אסד "התנגדו למתקפה הישראלית והצליחו לסכל את השגת המטרה שלה". מאוחר יותר הודו במדינה כי אכן נפגעו מספר מתקנים בשדה התעופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר