"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיצוץ במסעדה בקנדה: לפחות 15 נפצעו

שני חשודים נכנסו למסעדה הודית במחוז אונטוריו הקנדי, ושניות ספורות לאחר מכן אירע הפיצוץ • במקום נמצאו מטעני חבלה • המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים, הרקע לאירוע אינו ברור

,עודכן
שניות ספורות לאחר שנכנסו - אירע הפיצוץ // מתוך טוויטר

הטרור האסלאמי הגיע לקנדה? פיצוץ גדול בתוך מסעדה הודית במיסיסאוגה, עיר במחוז אונטריו הקנדי, אירע אתמול (חמישי) בלילה. לפי הדיווחים, שני חשודים נכנסו למקום ושניות ספורות אחר-כך אירע הפיצוץ, שהביא לפציעתם של לפחות 15 איש.

במשטרה המקומית אמרו כי התקבלה קריאה במוקד לקראת השעה 23:00. במקביל, בתקשורת המקומית נאספו דיווחים על פיצוץ במסעדה במרכז העיר.

לדברי פרמדיקים שהוזעקו למקום, מתוך 15 הפצועים, שלושה ספגו פציעות הדף קריטיות.

עוברי אורח שהגיעו לזירת האירוע לאחר הפיצוץ, אמרו כי במקום נמצאו מספר מטעני חבלה. קצין משטרה שנשאל על כך, לא אישר ולא הכחיש את העדכונים.

עד ראייה סיפר כי אחרי שנכנסו שני החשודים למסעדה, נשמעו שלושה פיצוצים גדולים ברגע ההתפוצצות. על פי הדיווחים, למקום הגיעו כמה חבלנים וסרקו את השטח.

המשטרה פתחה במרדף אחר החשודים וביקשה מהציבור סיוע בזיהויים. לפי התיאורים, אחד החשודים הינו גבר בשנות ה-20 לחייו, הוא עטה מסכה שחורה על פניו וחבש כובע צמר לראשו. החשוד השני לבש קפוצ'ון, ופניו גם היו מכוסות. לדברי המשטרה, השניים נמלטו מהמסעדה מיד לאחר הפיצוץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר