"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עזרא דגן: "זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לשחקן"

יום לאחר שהקהל נאלץ להמתין לו 50 דקות באולם של תיאטרון הבימה, דגן מסביר כי מדובר באי הבנה ומתנצל בפני כל מי שהיה שם

,עודכן
צילום: קוקו // עזרא דגן

מיני דרמה התחוללה שלשום בערב בתיאטרון הבימה, כשהתברר כחצי שעה לפני תחילתההצגה "שלוש אחיות"כי שחקן ההצגה, עזרא דגן, לא הגיע לתיאטרון.

בירור מהיר העלה שדגן בכלל בחיפה. בגלל אי הבנה בלוח הזמנים הוא לא ידע על מועד ההצגה. כשהתברר לו שהקהל מחכה - דגן יצא מייד לכיוון תל אביב. הקהל באולם המתין במשך 50 דקות לבואו, ובינתיים השחקנית גילה אלמגור שעשעה את הקהל. היא שוחחה עם היושבים באולם והקשיבה לסיפוריהם.

"הייתי בתיכון בחיפה והרציתי לתלמידים בנושא חסידי אומות העולם", מספר דגן ביום שאחרי על הרגע שבו התברר לו שהוא אמור להיות בהצגה, "איתרו אותי דרך הבן שלי ועדכנו אותי שאני צריך להגיע לתיאטרון. מייד עזבתי הכל ונ סעתי. זו היתה נסיעה מטורפת. הגענו לתל אביב בתוך 50 דקות. למזלי, בזמן הזה כישרונה של גילה אלמגור היה על הבמה. היא דיברה עם הקהל וסיפרו לה סיפורים. הקהל היה משועשע. לשמחתי, הקהל לא זעם ולא מחה. זה היה באמת לא נעים, אבל היא העבירה את הזמן הזה יפה".

אלמגור (מימין) ב"שלוש אחיות" // צילום: ז'ראר אלון

לדברי דגן, "זה היה סוג של אי הבנה בלוחות הזמנים. אני לא מאשים אף אחד, אבל לא נתנו לי את המידע הנכון. הדבר האחרון שרציתי הוא לא להגיע להצגה. זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לשחקן. זה ממש אסון. אני מתנחם בזה שמדובר באי הבנה".

לא עלתה האופציה להחליף אותך בשחקן אחר?

"דובר על זה ששלמה וישינסקי יחליף אותי ומישהו יסייע לו באוזנייה, אבל זה בעייתי כי יש לו גם את התפקיד שלו בהצגה. חשבו גם שהדמות שלי תיכנס מאוחר יותר, אבל זה לא התאפשר. אני כל כך מצטער שזה קרה. אם הייתי יכול לבקש סליחה מכל אחד ואחד מהאנשים שישבו באולם - הייתי עושה את זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר