"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הצ'יינסמוקרס חוזרים לישראל ביולי

צמד הדי.ג'ייז המצליח יופיע ב-19 ביולי בלייב פארק ראשל"צ, שנה אחת אחרי הופעה מוצלחת בישראל • כל הפרטים

,עודכן
צילום: יח"צ // הצ'יינסמוקרס

אחרי הביקור המוצלח מאוד בישראל בשנה שעברה, הצ'יינסמוקרס חוזרים הקיץ לארץ למופע נוסף. ב־19 ביולי הם יעלו שוב על הבמה של לייב פארק ראשל"צ עם הדאנס האלקטרוני המוכר שלהם. מחירי הכרטיסים למופע נעים בין 215 ל־370 שקלים. המכירה תיפתח היום ב־12:00 באתר טיקטמסטר.

הצ'יינסמוקרס, צמד הדי.ג'ייז אלכס פל ואנדרו טאגרט, פרצו ב־2013, כשהחלו ליצור מוזיקת דאנס אלקטרונית (EDM) בגוון פופי. הם שיחררו לעולם את הסינגל “#Selfie”, שלדבריהם הפך ל"אירוע משנה חיים".

מאז שיחררו רצף של סינגלים שזכו להצלחה, בהם השיר Don’t Let Me Down שהפך ללהיט ענק והעניק לצמד את פרס הגראמי. את האלבום המלא הראשון, והיחיד שלהם לעת עתה, שיחררו בשנה שעברה, והוא זכה לנתוני מכירה מסחררים.

תשומת הלב שהופנתה אליהם הביאה אותם לשתף פעולה עם ענקים כמו טייסטו וקולדפליי. במארס האחרון העניק המגזין בילבורד לצמד את המקום הראשון בטבלת אמני הדאנס שלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר