"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רצח שני בתוך פחות מחודש ביפו

צעיר בן 22 נורה ברחוב אחילוף ונפצע אנושות • למרות שהגיע לביה"ח וולפסון בכוחות עצמו, הרופאים לא הצליחו להצילו

,עודכן
הגיע באופן עצמאי, ירוי ובמצב אנוש לבית החולים // צילום ארכיון: אלירן אביטל

שוברצח ביפו. צעיר בן 22, תושב יפו, המוכר למשטרה, נרצח היום אחר הצהרים בעיר. במשטרת מרחב יפתח פתחו בחקירה לבדיקתנסיבות הרצח.

סמוך לשעה שש וחצי בערב, התקבל דיווח במשטרת מרחב יפתח על ירי ברחוב אחילוף בעיר. שוטרי המרחב חשו למקום ובמקביל התקבל במשטרה דיווח גם על צעיר בן 22 שהגיע באופן עצמאי, ירוי ובמצב אנוש לבית החולים. מאמצי הרופאים לבצע בו החייאה עלו בתוהו והם נאלצו לקבוע את מותו כעבור זמן קצר.

השוטרים סגרו את הזירה והחלו לאסוף עדויות מהם עלה כי, ככל הנראה, נוסע ברכב מסוג מאזדה בצבע לבן, הוא שהתנקש בצעיר ולאחר מכן נמלט מהמקום. השוטרים פתחו בסריקות והציבו מחסומים על מנת לאתר את המתנקשים. במקביל הוברר כי הנרצח מוכר למשטרה מעבירות קודמות, בין השאר עבירות רכוש וסמים, ואף ריצה עונשי מאסר. כאשר הנרצח הורשע לפני כשנתיים כתבה השופטת שגזרה עליו עונש מאסר על תנאי: "בסופו של דבר מדובר באדם צעיר שניתן לקוות שיתעשת ויעלה מתי שהוא על דרך המלך של ההתנהגות הנורמטיבית". במשטרה פתחו בחקירה של נסיבות הרצח.

מדובר ברצח שני בתוך פחות מחודש על רקע פלילי ביפו, כאשר במוצאי יום העצמאות, נורה ברחוב מקסים גורקי ביפו, מוסא מחאמיד, בן ה-22. מחאמיד, שהועבר לבית החולים וולפסון, מת מפצעיו במהלך הלילה. גם במקרה הזה, משטרת מרחב יפתח לא עצרה חשודים.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר