"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: "בגלל סמארטפון" חרדים נפצעו ממדורה

פיצוץ עז במהלך חגיגות ל"ג בעומר בבריטניה הותיר כ-30 פצועים לאחר התגודדות מסביב למוקד • ייתכן ומדובר באחד המכשירים הניידים שהושלך לערימה כאות מחאה

,עודכן
רגע הפיצוץ// צילום: טוויטר

חוסר אחריות או אירוניה שיצאה משליטה?קרוב ל-30 בני אדם נפצעו בעקבות הפיצוץ בסטמפורד היל בצפון לונדון, שייתכן ונגרם בגלל מכשיר סלולארי. הפיצוץ אירע בעת הדלקת המדורה לכבודחגיגות ל"ג בעומרוציון יום מותו של רבי שמעון בר יוחאי.

אומנם אתר החדשות היהודי "הישיבה" הטיל ספק בכותבו כי: "נראה שהפיצוץ נגרם על ידי הדלק הרב שנשפך ולא על ידי טלפון חכם". עם זאת, הוסיף האתר היהודי כי מספר רב של מכשירים הונחו בערימת הקרשים בטרם ההדלקה החגיגית, כאות מחאה נגד תופעת הסמארטפונים. כך שהפיצוץ הוא ככל הנראה תוצאה של שילוב בין שפיכת הדלק העודפת לבין הצתת המכשירים הנפיצים.

עוד דווח כי האדמו"ר המקומי נשא נאום מול חסידיו והדגיש את "הסכנות" של המכשירים הסלולאריים שאותם יש להעלות באש, רגע לפני שניגש בעצמו והדליק אתהמדורהבאמצעות לפיד ארוך במיוחד. לא ברור אם דבריו נאמרו בהקשר מטאפורי או היו קריאה ברור להשליך סמארטפונים למדורה.

בסרטונים שתיעדו את האירוע, ניתן לראות את המדורה כשמטרים ספורים ממנה עומד המון רב, ושניה אחת אחר כך את רגע הפיצוץ. מיד לאחר מכן הוזעקו צוותי החירום והחלו לפנות את הפצועים לבתי החולים הקרובים. חלק מהפצועים סבלו מכוויות ואחרים נרמסו על ידי ההמונים שנסו בהיסטריה.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר