"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלמוג בוזגלו יעבור שיקום ויחזור תוך 8 שבועות

קשרה של בני יהודה שנפצע מול הפועל ב"ש ייעדר לתקופה ממושכת בה יעבור טיפולי פיזיותרפיה • דן מורי עבר ניתוח בקע ומתוכנן להיות כשיר לפתיחת העונה הבאה • מכבי נתניה תבחן שני שחקנים בתחילת שבוע הבא

,עודכן
אלמוג בוזגלו (משמאל). ייעדר עד פתיחת העונה הבאה // אלמוג בוזגלו (משמאל). ייעדר עד פתיחת העונה הבאה

קשרה של בני יהודה, אלמוג בוזגלו, שנפצע בכתפו בתיקו נגד הפועל באר שבע, יעבור במהלך התקופה הקרובה שיקום פיזיותרפי ויוכל לחזור לפעילות מלאה, כך על פי הצוות הרפואי של הכתומים, תוך כ-8 שבועות, כלומר לפתיחת האימונים של העונה הבאה.

לאחר שבוזגלו עבר בדיקת MRI ניתנה לו אפשרות לצאת לניתוח, אבל בהחלטה משותפת של השחקן והצוות הרפואי הוחלט על טיפולים פיזיותרפים. דן מורי עבר היום (ד) בהצלחה ניתוח בקע ובמהלך הימים הקרובים הוא יתחיל בהליך השיקום. בדומה לבוזגלו, גם הבלם מתוכנן להיות כשיר לתחילת האימונים לקראת העונה הבאה.

מכבי נתניה:עם תחילת שבוע הבא יגיעו למבחנים בקבוצה שני שחקנים. הראשון הוא מגן נבחרת דרום אפריקה הצעירה, נוטא אנגקובו, בן ה-20, וכן החלוץ היהודי אמריקאי דורסי גריפין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר