"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: עובד פייסבוק ניצל את הגישה לפרופילים כדי להטריד מינית ברשת

על פי דיווח של Vice עובד אבטחה בפייסבוק ניצל את הגישה שניתנה לו בתוקף תפקידו לפרופילים ברשת החברתית, וניצל אותה כדי לארוב לנשים ברשת

,עודכן
צללית אדם על רקע סמליל פייסבוק בפריס // צילום: AP

פייסבוק חוקרת חשד שאחד מעובדי האבטחה שלה, ניצל את הגישה שניתנה לפרופילים של גולשים ברשת החברתית והטריד נשים באינטרנט.

בתגובה לידיעה בערוץ הטכנולוגיה של vice, מאדרבורד, הודתה החברה בקיומו של החשד ואמרה, כי "למרות שאיננו יכולים להגיב על נושאים אישיים של אנשי צוות, אנו מודעים לחשד וחוקרים אותו". התלונה על ההטרדה פורסמה שלשום (שני) לראשונה על ידי ג'קי סטוקס, מייסדת Spyglass Security בציוץ שפירסמה בטוויטר. "נודע לי שמהנדס אבטחה המועסק בפייסבוק כנראה משתמש ביכולת הגישה שלו כדי לארוב לנשים ברשת. יש לי רישומים מטינדר. מה לעשות עם המידע הזה?"

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

בציוץ המשך כתבה סטוקס, כי כמה בכירים בפייסבוק פנו בעקבות הציוץ והיא סיפקה את המידע לאלכס סטאמוס, מנהל האבטחה הראשי בפייסבוק.

מהחברה נמסר בתגובה כי "אנו מנהלים השגחה טכנית מחמירה ומדיניות שנועדו להגביל את הגישה של עובדים למידע על משתמשים. גישה ניתנת רק לפי התפקיד, והיא ניתנת רק לעובדים שיש להם גישה לכמות מידע הדרושה להם כדי לעמוד בדרישות התפקיד, כמו להגיב לדיווח על באגים, להשיב לשאלות בתמיכה או דרישות חוקיות אחרות". הדובר אמר כי "איננו סובלים גישה של ניצול, והתנהגות לא ראויה מובילה לפיטורים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר